- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soulfly842
addikt
Bocsi, kivételesen trollmód ON
Abból a szempontból nem sajnálom, hogy egy arrogán az'kalap volt
Ami kívülállt a világán, azzal mint egy alja IQ szint kb úgy bánt. Lement ő is kutyába.
MekkElek, Szeleb(k)ecske
Elmehetsz ReTekeLecske'be.
Az a kifakadó zokogás a végén, azért erősen tanúskodik a komplexusairól. -
Vakegérke
félisten
A holtaknál Törzsi Tanács lesz.
Egyértelmű, hogy Evelin-Dani és Kabát-Alex összefogás lesz. Kíváncsi vagyok, melyik páros kire szavaz. Valószínűleg párbaj lesz a dologból, akkor pedig érdemes az ellenfél gyengébb játékosára szavazni.
-
Zsadi
őstag
Instahíradó! (Akiknek nincs, íme eme kincs
)
"Jó reggelt kívánok mindenkinek! ☀️😊
Ez a kép a kiesésem után készült kb. egy órával. 32 nap mocskát mostam le magamról! Bár ne kellett volna!!! Bárcsak ehettem volna továbbra is babot meg rizst! 🙂 óriási volt a csalódottság, de egy dolog vígasztal! Az, hogy mindent megtettem! Ami a csövön kifért, úgy vetettem bele magam minden egyes játékba, effelől nincs hiányérzetem. Mert én a teljesítményben hiszek!!! Az őszinteségben és az egyenességben! És igen tudom, hogy ez a játék nem csak arról szól, hogy ki hogy muzsikál a feladatokban, hanem javarészt arról, hogy hogyan tudod keverni a kártyáid, hogyan tudsz másokat átverni. Hát ez nekem nem megy/ment. Ezért SE lehettem én a végső győztes.
Ha újrakezdhetném csinálnék valamit máshogy? Valószínűleg nem. Maximum lazábban kezelnék pár szitut, de utólag kár ezen rágódni.
Úgyhogy nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki támogatott és meglátta azt amilyen valójában vagyok! Aki pedig arrogáns bunkónak tart azokat megnyugtatnám! A való életben sokkal de sokkal rosszabb vagyok!!!! 😂😂😂🤣🤣🤣
Innentől kezdve hajrá hajrá @kabatpeti22 @realnemeth_zsofia @juliska_official
Tartsatok ki és küzdjetek tovább ilyen elánnal!!! "💪
-
Vakegérke
félisten
Zsófi nyeret a tortát, meg még egyet, amit a Holtak szigetére visznek. Meghatározhatta, hogy melyik két "halott" eheti meg, Evelint és Bálintot nevezte meg.
Bálint már kiesett. Ilyenkor mi van? -
csababarca
őstag
válasz
Shadowfax #689 üzenetére
Szerintem tuti Dani lesz a nyertes a végén, nem hiába nyitotta meg a youtube csatornáját, a holtak szigetés feladatok is kb alájátszanak, nem beszélve a beavatkozásokról amiket kap nyereménykénty
Kár érte mert egy puhos emberke, érthetetlen számomra a jelenléte a műsorban. -
LamaCube
addikt
Egyébként Daninak volt annyi esze, hogy ezek a zárak hogyan működnek. Ő csak tekergetett mindent. A legszorosabban járó gyűrűvel kell kezdeni, ha kattan valahol az a jó szám és így tovább. Gyermekkoromban rengeteg számzáras bicikli zárat nyitottam ki ilyen elven. Nem biciklit loptam meg mást sem
-
Elég gáz, hogy Evelin szemmel láthatóan haza akart menni, és még így is Bálint esett ki!
-
Vakegérke
félisten
-
Shadowfax
addikt
Meglepett, hogy ennyit szaladgáltak össze-vissza. Hat dolgot kellett megjegyezni, körönként kettő elég lett volna, három kör futás és kész.
Evelin egyszerre akart mindent memorizálni, majdnem ez lett a veszte. Bálint meg picsog a kiesésén.
Kabátnak örülök, hogy bent maradt. Viszont lehet, hogy igaz az a kósza hír, hogy a végén Dani fog nyerni... -
LamaCube
addikt
Bálintnak vége a Survivor. Sajnálom őt, de ez ilyen játék. Kíváncsi vagyok B. Éva ezt is tudta-e?
-
Vakegérke
félisten
No nézzük...
-
válasz
gergo5991 #671 üzenetére
Nem akarok nagyon belemenni, de szerinted, hogy lehet? Kisvárda. Cég alapítás ideje. Felajánlott üzlethelységek, konkurencia kiszorítása, stb.-stb.
Maradjunk annyiban, ha zöldséges lenne, akkor narancsot árulna.
Azt nem tudtam, hogy ilyen nagy sportember volt, mindenesetre ez sok mindent megmagyaráz, biztos kapott elég ütést a kobakja.
-
F34R
nagyúr
válasz
csababarca #675 üzenetére
dehogynem... ENB Evelin ez a csaj... keress ra a sorozatban. ott mashogy hivjak oket. Balint is David volt, Joe fia.
-
rushty
őstag
válasz
csababarca #675 üzenetére
Sose tetszett.
-
Soulfly842
addikt
válasz
gergo5991 #671 üzenetére
Jelenleg 31 városban van jelen. mindezt úgy, hogy pl. Nyíregyházán 4 üzlet, Debrecenben 3.
Javarészt frekventált helyeken... sétálutcák, korzó, pláza, Tesco üzletsorok.
S mindez ugyebár csak a magyarországi árbevétel, de ő külföldön is jelen van.
Jól építette fel az üzleti modelt és az átlag sufni mobilokhoz képest ezerszer korszerűbben néztek ki az üzletei (itt keleten indult, így láttam, hogy igényesebb, mint az átlag).
Jól csinálta, na... Mellette gyártókkal jól bizniszel, tűrhető árai vannak, stb.
S ugyanmár... nem a legolcsóbbhoz kell hasonlítani, ő normál, magyarországi jótállással árulja, nem úgy mint a sufnimobilok, vagy kínából.. stb-stb...
Edigitalhoz, MM-hez, stb kell hasonlítani az árait...
-
F34R
nagyúr
válasz
Soulfly842 #669 üzenetére
Azigen. nem semmi.
-
gergo5991
őstag
válasz
a mai világban nem értem hogy lehet ilyen telefon bolt sikeres, mikor felmegyek a googleba vagy árukeresőre és kapásból 10-20% al olcsóbbak az árak online mint az ilyen üzletekben. Valamit itt nekem nagyon nem stimmel.. A kinai oldalakról nem is beszélve mikor mindenki a 100-150 dolláros bocsánat a jelzőért szutykokat rendeli, amik mennek fél-1évet utána meg kuka. A körülöttem lévő embereket se értem, havi 10-20 euróért már elég jó telókat ki lehet szedni, és mind1ik ilyen bepárásodott homályos kijelzőjü szutykokkal telefonozik, szinte alig lehet leolvasni a kijelzőt, a kijelző minősége is szar, kamera is szar rajta, akadnak össze vissza, lassuak, tárhely sincs benne, a hangszórók minősége no comment telefonáláskor. Én komolyan nem értem hogy a 21. században kva sok ember ilyen telefonokat használ. Ha még afrikában lennénk azt mondom oké.. de lassan inkább észak kóreára lesz ez igaz, mert még a legeldugottam afrikai faluban is van hogy kikapják a samsung telókat a zsebből.
-
LamaCube
addikt
válasz
Na ez szép karrier.
Lelkileg összetört, amit meg is értek, de szerintem nem vitte volna végig, ha nem lett volna a tragédia. -
Soulfly842
addikt
Az meg van egyébként, hogy Tibor mennyire nem szorult rá erre a játékra?
Igen, ő a FirstPhone tulajdonosa.
Európa egyik leggyorsabban növekvő cége lett a kisvárdai kick-box-bajnok családi vállalkozása
Azzal, hogy a Huawei kizárólagos szervízpartnere lett azért még pluszban robbantott is.
Ha a testvére halála nem lett volna, akkor a kisvárdai vállalkozó biztos végigtolja
-
-
rushty
őstag
Bálint barátnője [link]
-
csababarca
őstag
válasz
Vakegérke #662 üzenetére
Mint ahogy Rózsa is, mégis ott van, most éppen már Sabira a célpontja, aki vele volt
Mondjuk tényleg ilyen elvtelenül lehet ezt játszani, ahogy ő meg Máté csinálja.Daninak a holtak szigetén fazonra fogják szabni a játékokat, szerintem onnan ő fog visszatérni, és bejön a pár hete leírt tippem, hogy megnyeri az egészet.
-
Danex
addikt
válasz
antikomcsi #651 üzenetére
Az eredeti survivor már sokkal inkább taktikai játék és ezen felül állóképességi.
Semmi meglepő nem volt Máté döntésén, sőt még hülyén is csinálta mert annyira nyílt lapokkal játszott hogy az nem igaz. Celebeknek is hányszor mondta, hogy ő szarul érzi magát, hogy ő az utolsó a celebek között és ,hogy ő tenni fog ez ellen, illetve szinte minden szavazás előtt megmondta, hogy szerinte már nincsenek igazán szövetségek vagy azok már bomladoznak. Bár nem szeretem Mátét de ő pont jókor lépett. Celebek meg megérdemlik mert nagyon magas lovon ültek és azt hitték ,hogy innen már sima séta a döntő.
Nem is tudom mit gondoltak, hogy a sok gyenge nem fog majd összeállni a biztos halált elkerülve? Aki meglepetés, hogy Evelin mennyire tökéletesen látja, hogy ez egy játék és hogy taktikázni kell, addig a többi celeb Mátén kívül azt hiszi, hogy atlétika versenyen vannak.
Azt meg már írtam, hogy nem is értem miért a gyengéket akarják kitenni, ha van eszük akkor Zsófit az első leendő alkalommal ki kell szavazni amint nem nyer védettséget (ezt úgyszint eredeti survivorban inkább nem merik megnyerni már a védettségeket sorozatban, mert egyszerűen célpont lesz belőlük ,ha sorozatban túl erősek).
Bálint nagyon jó volt a játékokban, de alábecsülte a játék taktikai részét.
Kabát szintén jó játékokban, de mint kiderül puzzle-ben nagyon gyenge.
Máté pedig nem a leggyengébb, ellenben taktikai oldalon is próbál valamit virítani és lehet látni ,hogy ez kell. Nilton is túlél ahogy tud, senki nem szereti... így a mozgó szavazata miatt benttartotta mindenki, illetve mert béna a játékokban se tekintik veszélyesnek. Most se őt kéne kiszavazni majd... el kell vinni a végjátékba és ott könnyűszerrel legyőzni mert se nem ügyes, se nem népszerű... -
A műsor címe Survivor, és olyanok vannak még talpon, mint Rózsa, Nilton, Máté. Még viccnek is rossz, hogy ők a két legjobb fiú. Lehet, hogy nem Kabát Peti a legélesebb kés a fiókban, ha kis logikai feladványról, kirakóról van szó, de most nagyon megsajnáltam. Küzdött, szaladt, mindent megtett, míg pl. Nilton csak sétafikált, nem ment az üres hídon, és szinte szart az egészre. Az előzetes alapján szegény Kabát Petire megint egy nehéz kihívás vár.
Máté, amikor olyan "buzisan" fröcsög Zsófiról az nekem nagyon elviselhetetlen. Nem az a baj, ha elmondja valakiről mit gondol, hanem amilyen stílusban előadja magát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy év kihagyás után végre megmozdult valami. Augusztus 30-án 21:20 kor indul a sorozat.Istenes Bence nem vállalta a...
- Hobby elektronika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fűnyíró topik
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kedvenc zene a mai napra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest