Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Arra akartam utalni, hogy mindenféle hülye indokot ki lehet találni, hogy miért ment oda az Usa. Ez az egyik legvalószínűtlenebb (mármint az élettér elmélet, mi a francnak mennének területet foglalni egy sivatagi, olajban sem bővelkedő, törzsi harcok által szétszabdalt szegény országba), és számomra az is eléggé valószínűtlen, hogy az ópium miatt, de hát ki tudja.
Én azt gondolom, hogy a Király András féle cikk járhat a legközelebb a valósághoz, amelyik Pakisztánt a régió egyik kulcsországának tartja, többek közt, mert az (még) félig amerikabarát, és atombombája is van. A cél Pakisztán jelenlegi vezetésének helyzetének stabilizálása lehetett.
-
Móci
addikt
"Képzeljük el hogy egyszer csak itt osztanák a "békét", és mi lennénk a terroristák akiket el kéne pusztítani, mi pedig csak próbálnánk kiszorítani az idegeneket, akiket soha nem támadtunk meg."
Én már ezt is el tudom képzelni...
A miértekre meg úgysem fogjuk megtudni az igazi választ, csak sejtéseink lesznek. Egy biztos, hogy ez nem volt helyes.
Új hozzászólás Aktív témák
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Projektor topic
- Windows 11
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xbox Series X|S
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Bontatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4022
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi