Új hozzászólás Aktív témák
-
RTL Moston nézzük vissza az adásokat, ahogy a gyerekektől tudjuk, de nem csalódtam, jó a műsor Második adást néztük tegnap, komoly volt tényleg amit az Edináék összehordtak ("válságban vaguynk, aki követ minket, az láthatta hogy kevesebb a közös, boldog poszt", WTF).
(#111) antikomcsi "Hát hol élnek ezek? Kik azok, akik ezt a két embert követik a közösségi oldalakon, és adnak a véleményükre?"
Százezrek, aktívan... És itt is látszik hogy nem csak a követőkre (és szerintem az is tévhit hogy csak a gyerekekre) veszélyes az instagram, tiktok stb. világa, de a felnőtteket ugyanúgy álomvilágba tudja kergetni, és nemcsak a befogadó hanem a tartalomgyártó oldalon is...
A pszichológiája amúgy nagyon egyszerű, az emberek szeretnek olyanokat látni, akikhez hasonlókká akarnak válni. Én is élek ezzel, csak ugye én nem az ilyen sehonnai celebeket követem, hanem olyanokat, akik mögött kemény munkával töltött idő van, és motiváló a történetük. Csak persze a legtöbb embernek jobb az elérhetetlen csillogó álom, mint ha azt mondják hogy dolgozz keményen sokáig, és akkor idővel elérhetsz egy átlagos de biztos életszínvonalat.
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
Előző évadokból láttam jópár részt (feleségem révén), meglepően érdekes, persze itt is voltak taktikázások, ordibálások, hisztizések, de az a helyzet hogy itt pont az ellenkezője történik mint máshol, egy idő után nem jobban megjátsszák magukat a celebek, hanem pont hogy kijön az őszinte énjük (Jenő séfben pl. nagyon csalódtam emberileg). Na persze lehet hogy pont ez a színjáték része
Mindenesetre szerintem érdekes műsor, és nem annyira a celebvilág aljából merítenek, most is azért alapvetően (kivételek most is vannak persze ) "normális" emberek lesznek. Balázs és Kabát pedig (ha az ember elviseli őket, mert nem nyilvánvaló azért az se) nagyon feldobják a műsort.
szerk: Mondjuk miután rágugliztam a nevekre (Kamarás Norbi = ÉNB Lali ) kezdem átgondolni az "alapvetően normális emberek lesznek" kijelentésem Egyébként nincs bajom a sráccal, látszik hogy ez az imidzse és nem hülye, pont ezért kíváncsi leszek hogy itt milyen szerepet fog játszani.
[ Szerkesztve ]
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One mobilszolgáltatások
- Opel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tudományos Pandémia Klub
- iPhone topik
- Autós topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla