Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #16 üzenetére
Én is "szűz" vagyok ilyen szempontból, de remélem a legjobbakat.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #36 üzenetére
Pont ezért jöttek elő vele, hogy megsajnálják őket és ne szavazzák ki őket, ha oda jutnak. Szánalmas próbálkozás...
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
csababarca
őstag
válasz antikomcsi #36 üzenetére
Náluk nincs olyan hogy magànügy, Az életük és a gyerekeik mindennemű kiárusításából élnek.
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
válasz antikomcsi #40 üzenetére
Persze, de nekik semmi sem szent.
Aztán meg telerinyják a bors, blikk vonulatot, hogy jajj bàntják őket a kommentelők.
Ők azt hiszik hogy ez így rendben van.Kulcsár temetésre ment, kisírt szemekkel végigélőzte az oda-visszautat, hogy mennyire rossz neki. Persze közben percenként benyomott valami promóciót is. Gusztustalan.
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #40 üzenetére
Itt egy adás 1 nap. De értelek.
HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
csababarca
őstag
válasz antikomcsi #45 üzenetére
ugye? ez a kérdés.
élvezik a közszereplőknek járó minden előnyt, de amikor valami van akkor gyorsan lepattintják, hogy tessék őket békén hagyni, nem közszereplők.
lásd Tóth "mostéppkereszténymagyaranyavagyok" Gabit, aki kikéri magának, ha kommentben bántják, közben meg haknizik a gyerekével.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
csababarca
őstag
válasz antikomcsi #50 üzenetére
szerintem Csuti meg Edina is annyira ostoba (legalábbis ami lejön belőlük), hogy fel sem fogják ezeknek a súlyát.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #62 üzenetére
Aham, köszönöm.
Csutiék szépen előadták a szerelmi nagyhalált, de Gusztiék átláttak rajtuk. Már tudom, hogy a megélhetés tartja össze őket, de vajon akkor is együtt lennének, ha Edina egy gyárban szalagmunkás lenne, Csuti meg karbantartó?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #82 üzenetére
Egyetértek
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #85 üzenetére
Legjobb idejük Gusztiéknak volt. Nem biztos, hogy ők a leggyengébbek. Bár lehet úgy látják a többiek az adott időben.
-
csababarca
őstag
válasz antikomcsi #111 üzenetére
Összesen több mint 800ezren követik őket instagramon.
Nekik ez a teljesítményük.
Minden mozdulatuk mű, minden az instagram világuknak szól.
Kb olyan lehet az életük, mint mikor egy színész felmegy a színpadra megjátszani magát 2-3 órában.
Na nekik az év minden napja, 0-24ben ez.Promóciók, reklámok, marketing.
“Nagyon sokat dolgozunk” #nincsmegállás.Nekik elsőkörben orvos kellene.
Mert ezek elhitték, hogy amit csinálnak a mögött teljesítmény van, és értéket teremt.iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #131 üzenetére
Persze, hogy ez az alapja, mint minden "realitynek". A Survivor is erről szól már rég óta. A békés nyugalom pl. Friderikusz műsora, amikor megöregítik a párokat. Mondjuk én azt is bírom
Odett kellemes meglepetés teljesen egyetértek veled.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #135 üzenetére
Rebekába nem kellett volna beleállnia, a többi szerintem rendben volt.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #146 üzenetére
Azért volt köztük, körülöttük egy kis hézag, ahova semlegesen lehetett nézni.
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #146 üzenetére
Én nem akartam volna máshova nézni
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #152 üzenetére
Azt észrevettem, hogy kis tét az nem tét nála. Gondolom jó pár millát el casinózott már. Bár az ő dolga.HyperCube< ModernWarfare 2 baráti kör >Az elv olyan mint a fing, tartja az ember, amíg bírja...
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #163 üzenetére
Én is úgy érzem, hogy nem az volt a célja, hogy még jobban elmérgesedjen a helyzet. Bár a felesége mondta, hogy ő most nincs abban a hangulatban, hogy ezt megbeszélje Rebekáékkal. Megint figyelmen kívül hagyta. Így várható is volt, hogy nem lesz jó vége.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #167 üzenetére
Szerintem ez mindenkinek jár. Aztán majd meglátjuk.
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #171 üzenetére
Szerintem ez ilyen rendezői utasítás. Vagy nem
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #193 üzenetére
Na, majd belekukkantok
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #206 üzenetére
Norbi csak mellékszereplő volt mellette. Azért, hogy "befészkelt", le a kalappal előtte, hiszen tériszonyos. Én is az vagyok, tudom, hogy ez óriási teljesítmény.
Csutiék cirka hatszoros időt futottak hozzájuk képest, Edina pakolászása indokoltnak látszik. Kérdés, hogy miként teljesítenek a többiek.
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #214 üzenetére
Úgy értem, hogy 1 pár visszamegy a játékba. Játékkal döntik el. Kell a feszkó gondolom.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #227 üzenetére
Egyszerű ez. Szavaztam és kész. Hogy kire és miért, ahhoz senkinek semmi köze nincs.
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #230 üzenetére
All-ín a vérében van és gondolkodni, számolni ilyenkor már nem tud.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #230 üzenetére
Lölö játszott, vesztett, mosolyogva vette tudomásul. A nősténye viszont nem bírta ki, hogy ne fakadjon ki rosszindulatúan.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #237 üzenetére
Savanyú a szőlő, van ilyen.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz antikomcsi #237 üzenetére
Én se értem mit hisztiznek, egy játék az egész de úgy besértődtek mintha az életük ment volna tönkre emiatt.
Kinga hatalmas hisztikirálylány, ő is a semmin is tud háborogni.
Csutiék könyörgése a maradásért a gatyán lévő házasságukkal... nem tudom hányszor játszék még ki ezt a kártyát, de úgy tűnik Vivit kilóra meg lehet még ezzel venni, mert oda-vissza benyalta.
Igazából tényleg nincs pár ebben a szériában aki igazán megérdemelné hogy nyerjenek.
Remélem ha lemegy elég évad akkor lesz egy Nyerő páros - a nagy döntő a nyertes párosokkal
Mondjuk ha Juniorék nyernek akkor bajos, mert ahogy néztem már együtt sincsenek Kingával.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #271 üzenetére
Általában Kinga a támadó, szóval...
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #275 üzenetére
Vivi helyében rálegyintenék, ha Kinga reklamál valamiért. Jobban fájna neki, mintha vitatkoznék vele.
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #282 üzenetére
Inkább az a sajátossága, hogy lehulljon az álarc és megtudjuk, hogy mi is van mögötte. Eddig szerintem, akik önmagukat adták az Odették és Juniorék. Az más kérdés, hogy az egyik pár szimpatikus a másik ellenszenves, de ha azt nézem, hogy nem nagyon változtak, akkor őket mondanám. Véleményem szerint ez az évad volt eddig a leggyengébb.
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #289 üzenetére
Az ilyen megrendelt romantikázást én se bírom.
Mindjárt jön egy keménynek ígérkező feladat a csajoknak.
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #289 üzenetére
Hát ez nekem is kidobott idő volt
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #323 üzenetére
Még a játék elején ráakadtam egy Baukó Éva írásra, ahol mást nem, de a győztes párost megnevezte. Már nem volt miért izgulnom, de befogtam a csőröm, hogy nektek legyen miért.
Lölö se piskóta, de ha Kingára azt mondanám, hogy ösztönállat, megsérteném az utóbbiakat.
-
LamaCube
addikt
válasz antikomcsi #343 üzenetére
Hát, ha van esze Odettnek, akkor elfelezik azt önállóan befektetik vagy elköltik. Norbi nagyon jól játssza a butát és már annyira jól, hogy egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy csak játssza
-
rushty
őstag
válasz antikomcsi #347 üzenetére
Kamarás Norbi és
Kármán Odett így élnek a
kamerákon kívül
(szép betűtorlódás )[ Szerkesztve ]
Revolut meghívó pü-ben
-
Vakegérke
félisten
válasz antikomcsi #350 üzenetére
Humorodnál vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 7th 14" 4K IPS i7-8665U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- AMD Ryzen 5 5600X Tray - Új, 3 év garancia - Eladó! 45.000.-
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- I3-4360 processzoros hibátlan félgép eladó.
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LAPTOP FELVÁSÁRLÁS! LAPTOPOT VESZEK! DEBRECENBEN VAGY FUTÁRRAL!
- Árajnlatot szeretnék rá.
- Asus P5KPL-AM LGA775 I Intel Pentium E5200 I 1GB DDR2 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest