Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Egyetlen műsor a F1-en kívül amiért bekapcsolom a tv boxot. Ez is trash, de valahogy az az illúzió meg van, hogy megismered igazán milyenek ezek az emberek, milyen a kapcsolatuk.
Aztán lehet ez is megjátszott szerep, de volt aki ebből később elég negatív visszhanggal távozott és rontott az imidzsén. Annyit meg nem fizetnek nekik, hogy megérje kútba dobni az eddigi pozitív megítélésüket (és megélhetésüket), ebből gondolom hogy nem megjátszás.
Persze a vágómunka rámegy ezekre a szitukra, kell a "hiszti" mert az hoz nézettséget."ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
válasz antikomcsi #237 üzenetére
Én se értem mit hisztiznek, egy játék az egész de úgy besértődtek mintha az életük ment volna tönkre emiatt.
Kinga hatalmas hisztikirálylány, ő is a semmin is tud háborogni.
Csutiék könyörgése a maradásért a gatyán lévő házasságukkal... nem tudom hányszor játszék még ki ezt a kártyát, de úgy tűnik Vivit kilóra meg lehet még ezzel venni, mert oda-vissza benyalta.
Igazából tényleg nincs pár ebben a szériában aki igazán megérdemelné hogy nyerjenek.
Remélem ha lemegy elég évad akkor lesz egy Nyerő páros - a nagy döntő a nyertes párosokkal
Mondjuk ha Juniorék nyernek akkor bajos, mert ahogy néztem már együtt sincsenek Kingával.
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
És Fecó sír, kiégek ezen az emberen 😂
Mondjuk remélem Zitáék gyorsan kiesnek, mert engem nagyon idegesítenek. Főleg Zita aki azt hiszi mert pszichológus, mindenkinél okosabb. Pedig a szakma szégyene az alapján amit leművelt korábban, ráférne egy szupervízió...
"ez a 3d olyan mint az űrverseny volt a hidegháborúban: sokba kerül, problémás, de muszáj csinálni, mert a versenytársak is csinálják" by JoeYi :)
-
HyP3b0y
senior tag
Most tényleg annyi a finálé hogy letolják hárman ezt a vizes-szeles akármit és utána szavaznak? Annak se volt semmi értelme hogy a kötél húzza el őket, gondolom nem mérték le a párok karhosszát hogy fair legyen...
Meg most ezzel mit döntöttek el, hogy Guszti nem tud sokat egy helyben állni és ezért nem ők a nyerő PÁROS?
Ez eddig a leggyengébb döntő.Na mindegy, remélem ez az okoskodó Zita nem fog nyerni, mert rémidegesítő a tudálékos stílusa.
-
HyP3b0y
senior tag
válasz mephi666 #374 üzenetére
Amennyire én tudom a saját user base like/dislike arányát skálázza fel a youtubeon elérhető view counter alapján. Esetleg még valamennyire figyelembe veszi a like-ok arányát is, de akkor is csak egy közelítő becslés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest