Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HyP3b0y
senior tag
Most tényleg annyi a finálé hogy letolják hárman ezt a vizes-szeles akármit és utána szavaznak? Annak se volt semmi értelme hogy a kötél húzza el őket, gondolom nem mérték le a párok karhosszát hogy fair legyen...
Meg most ezzel mit döntöttek el, hogy Guszti nem tud sokat egy helyben állni és ezért nem ők a nyerő PÁROS?
Ez eddig a leggyengébb döntő.Na mindegy, remélem ez az okoskodó Zita nem fog nyerni, mert rémidegesítő a tudálékos stílusa.
-
HyP3b0y
senior tag
És Fecó sír, kiégek ezen az emberen 😂
Mondjuk remélem Zitáék gyorsan kiesnek, mert engem nagyon idegesítenek. Főleg Zita aki azt hiszi mert pszichológus, mindenkinél okosabb. Pedig a szakma szégyene az alapján amit leművelt korábban, ráférne egy szupervízió...
-
HyP3b0y
senior tag
válasz
antikomcsi #237 üzenetére
Én se értem mit hisztiznek, egy játék az egész de úgy besértődtek mintha az életük ment volna tönkre emiatt.
Kinga hatalmas hisztikirálylány, ő is a semmin is tud háborogni.
Csutiék könyörgése a maradásért a gatyán lévő házasságukkal... nem tudom hányszor játszék még ki ezt a kártyát, de úgy tűnik Vivit kilóra meg lehet még ezzel venni, mert oda-vissza benyalta.
Igazából tényleg nincs pár ebben a szériában aki igazán megérdemelné hogy nyerjenek.
Remélem ha lemegy elég évad akkor lesz egy Nyerő páros - a nagy döntő a nyertes párosokkal
Mondjuk ha Juniorék nyernek akkor bajos, mert ahogy néztem már együtt sincsenek Kingával.
-
HyP3b0y
senior tag
Egyetlen műsor a F1-en kívül amiért bekapcsolom a tv boxot. Ez is trash, de valahogy az az illúzió meg van, hogy megismered igazán milyenek ezek az emberek, milyen a kapcsolatuk.
Aztán lehet ez is megjátszott szerep, de volt aki ebből később elég negatív visszhanggal távozott és rontott az imidzsén. Annyit meg nem fizetnek nekik, hogy megérje kútba dobni az eddigi pozitív megítélésüket (és megélhetésüket), ebből gondolom hogy nem megjátszás.
Persze a vágómunka rámegy ezekre a szitukra, kell a "hiszti" mert az hoz nézettséget.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egyetlen részt sem láttam az előző négy sorozatból. Egyik fórumtársunk szerint a NyalóVilág és a Survivor keveréke a...
- Raspberry Pi
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest