Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Motion_Blur
félisten
Greg olyan mint egy sértődött kislány
"Robotzsaru vagy!"
Greg - Vivi lesz, és mindegy ki esik ki... mindegyik egy ótvar
Puskás Pötyikének továbbra se való ez
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Ez a Greg-Zsu tandem valóban túl sok már... ezek tényleg azt hitték hogy párbaj nélkül be fognak gyalogolni a döntőbe??
Roli jól mozgatta a szálakat, végre egy olyan jelrakás amit úgy gondolok Ő irányított a háttérből.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
Renitől én már hányok.
Még arra is lusta hogy egy melltartót felvegyen.. igénytelen, ronda és végtelenül buta.Greg nagyon aljas tényleg..
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Büdös Greg, ment a fantomképre.
Reni fuuuuuu....
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #1490 üzenetére
A Greg-Zsu-Reni hármas most veszíti el az esélyt a játék megnyerésére
Végtelenül ostoba ordenáré bagázs.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Baukó élőbe bekapcsolt a Villába, ultragáz az egész társaság
-
Motion_Blur
félisten
Reni kimutatta a foga fehérjét (inkább szürkéjét) végre, és vele együtt Zsuzsu is.
Ha a másik csoport Attila, Olivér, vagy akár Alekosz szintű játékosokból állna, simán nyernék a párbajokat. Sajnos a Roli vezette csapat is rohadt gyenge, nincs köztük erős karakter. Sőt, inkább ellenszenvesebbek mint érdekesek ők is. Így elég szoros párbajok várhatóak a fináléig.
-
Motion_Blur
félisten
Reni takarodj!
-
Motion_Blur
félisten
válasz Vakegérke #1538 üzenetére
Remélem Greg 90% körüli eredménnyel megy majd vissza hogy aztán teljesen elszálljon és gyengítse magát a döntőig. Mert az tisztán látszik hogy a szerkesztők őt tolják, senki nem kap annyi kameraidőt mint ő.
-
Motion_Blur
félisten
Greg pozitívan van diszkriminálva a műsorban. Bármikor, bárki szavába közbevághat és ócsárolhat bárkit.
Végtelenül öntelt és pökhendi alak..
Jézushoz hasonlítja magát.. az kemény...
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Belevalóban mutatták hogy volt Vivi - Hunor kézimunka oda-vissza.
Ánusz a sztárvendég, a pofája nagyobb mint valaha..
-
Motion_Blur
félisten
Olvasgatva a fórumokat, FB-ot azt veszem észre hogy egyre több embernek nyílik ki a szeme Greggel kapcsolatban, DE nem elégnek..
Én is Vivire raktam, mert már hányok ettől a gyökértől. Meg minden embertől aki önkényesen kikiáltja magát A jónak aki a gonosszal szemben áll. És a jó ugye mindig győzedelmeskedik, meg unikornisok, meg csillámpónik... meg az apád f*sza... egy kétszínű lusta tróger a csávó.
-
Motion_Blur
félisten
Unszimpátia TOP3:
1. vévé Reni
2. a jó mindig győz Greg
3. Zsuzsu bolondságReni te ótvar *******...
-
Motion_Blur
félisten
Renit ki kéne zárni de legalább megbüntetni. Egy életképtelen aljadék.. most látszik h milyen ember ez is.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #1591 üzenetére
easypoll-on igaz még csak 4-500 szavazat után de Vivien vezet 68%-al
-
Motion_Blur
félisten
Az lett volna a korrekt ha Vivien a kihívásban sem vehetett volna részt az elzárás miatt, nem lett volna kiválasztható. Megnéztem volna az agyatlan hibbant trió fejét amikor ezt közlik
-
Motion_Blur
félisten
válasz mzpernikes #1615 üzenetére
Pont azon gondolkoztam hogy egy tanuló, dolgozó, valamilyen egzisztenciával rendelkező ember nyilván nem tudja magát kivonni a forgalomból 3 hónapra szóval maradnak a nyugdíjasok, k*rvák, munkanélküli léhűtők. Utóbbi kettő halmaza alkotja a villa populációját
-
Motion_Blur
félisten
Greg kijátsza az elnyomott meleg kártyát, undorító.
Én most már tényleg nem tudom hogy kinek lehet szimpatikus ez a féreg...Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz tuki2200 #1631 üzenetére
Igazad van sajnos...
Most komolyan egy szolárium ekkora érzelemeket vált ki emberekből
Toljátok csak, kell az a bőrrák előbb-utóbb...aszongy a bőrömnek nagyon jót tesz
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Egy régebbi (piros) és egy frissebb (kék) szavazás eredménye:
Ha Vivike 40% körül lesz, az is döbbentes eredmény ahhoz képest hogy 2-3 hete ez a szám bárki ellen 10 alatt lett volna szvsz. Ez persze inkább Greget és a bandáját minősít.
Már előre hányok ahogy beront a Villába és ordítja hogy a Jó mindig győzedelmeskedik!
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Hogy néz ki ez a szerencsétlen...
És ő fog visszamenni...
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #1691 üzenetére
Tetszik mi?
Micsoda őrjöngés lesz amikor visszamegy ez a hulladék..Ismét kijátsza a meleg kártyát.
mod: Greget nyomja a retek, a közönség 80%-a búza..
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Nabazz...
Most nézhetitek Zsuzsu és Reni nagypofáját hetekig..
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Én azt várom hogy ez az aljas rohadt Renátó a döntőben harmadikként 10%-al zúgjon ki. Egy mocskos, sunyi, alattomos, kárörvendő ember.. Ember... egy ORK!
-
Motion_Blur
félisten
Ez a pink buli.. valami hányinger.. a becsicskult srácokkal együtt
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #1770 üzenetére
Akkor is Greget küldte volna a retek ha a nézők nem.
Renit látva nekem is hányingerem van.
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #1807 üzenetére
A funkcionális analfabéték, félhülyék, naplopók és ostoba idióta emberek országa vagyunk. Ezt már sokszor bebizonyította ez a nép (legutóbb idén április 8-án), az ilyen Reni, Zsu félék tökrüzik az ország szellemi színvonalát.
-
Motion_Blur
félisten
+1, csak kihívás, kiválasztás, párbaj
Mondtam én hogy azzal hogy Greg ekkora aránnyal ment vissza, ez lesz. Viszont azt gondoltam hogy a primitív ordítással, örjöngéssel majd magukat gyengítik - valszeg nem így van. Írják itt is hogy ez szórakoztató. Ez van.
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem a tegnapit.
100% hogy a cigó és a félhülye tudatosan, előre megtervezetten csinálja a balhét. Mű veszekedés, után a kamerának magyarázás magában.. csak hogy lefedjék a műsoridőt. Ha tényleg valós lett volna akkor ment volna egymás krvázása stb... istenem, mekkora szánalom egy banda.
-
Motion_Blur
félisten
Anik00 milyen tetlegességgel való fenyegetésről beszélt?
Cigó vs félkegyelmű fight mennyire átlátszó... majdnem elröhögik magukat.
Adrinak ha van esze Rolit viszi. Ha visszamegy onnantól fix döntős.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Renyhe nagyon átlátszó, DE Zsu profi színésznő kategória.
-
Motion_Blur
félisten
Ment a szavazat a fantomra.
Adrika, Renyhe... hányingerem van!Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz antikomcsi #1922 üzenetére
Necces lehet.
Lacikának egy esélye van, ha meghúzza magát és visszamegy tujába.most néztem meg a tegnapit: van itt olyan fórumozó akit Renyhe szórakoztat? ha igen, kérem magyarázza meg miért
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Lacika OUT
AnikOO FAIL
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Zsuzsunak is érik egy szívlapát..
-
Motion_Blur
félisten
Hányok ettől a rakás nőtől. A kályhával egyetemben.
Ánuszékat minek kellett visszavinni?
Vakegérke remélem jól van, 3 napja OFF.
[ Szerkesztve ]
-
Motion_Blur
félisten
Ánusz a Belevalóban: "Greg egy rossz b*zi"
3x elmondta hogy Zsu egy degenerált g*ci.. tényleg ez kell a népnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs