Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2017) antikomcsi válasza Vakegérke (#2014) üzenetére


antikomcsi
veterán
LOGOUT blog

Nem jött be?

Szerintem tökéletesen bejött! Egymásnak esett a szent szívjátékos csoport, kiderült, mennyire egy egoista öntelt ember mind, aki igazából szarik a többire, csak érdekből vannak együtt, és amint lehet, vagy kell eldobják a másikat, és azt is tökéletesen bemutatta, hogy szava hihetetlenek, és mérhetetlenül buták. Főleg Reni és Zsuzsu.

Úgyhogy remek húzás volt. Érdekes volt látni Reni fejét, hogy milyen okosnak hiszi magát és mekkora májár, közben meg úgy át vágták, mint sz.rt a palánkon! ;]

(#2016) Danex

Lacika tényleg nem való a menza klubba, szerintem egy-két dolog, amit feldobtak neki Roliék még mindig nem esett le neki, de alapvetően bent nem volt rossz gyerek.

Ami nem tűnt fel a nézőknek az az, hogy azt mondták rá, hogy el van tűnve, egész nap nem csinál semmit nem beszél semmit, ott sincs a villában. Ezzel azért ütközésben van az az állítás, hogy marha unalmas egész nap a youtubeos poénjait hallgatni, némelyiket 35x is. Most akkor egész nap fárasztotta őket a rossz vicceivel, vagy nem is hallottak felőle???

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.