- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
van szakmai logout is.
egy nagyobb, rendes minőségű címoldalas írás nagyon sok energia, nagyon sok idő. nekem az eddigi egyetlen címlaposom több, mint 6000 szó volt, és kétszer végig lett iterálva, mielőtt kiment. meg tele kellett pakolni képekkel, mert az első verzió emészthetetlenül tömény lett. arról nem is beszélve, hogy mennyi idő volt az alapanyagot és tapasztalatot összegyűjteni hozzá.
a folytatása egyébként készül március óta kihagyásokkal, most olyan 80%on áll, játéktesztek majdnem készek, azon kívül még egy reflexió hiányzik. meg két átolvasás.
amit ki akarok hozni: címlapra néha nagyon sok idő megírni egy cikket, és több olyan esetről is tudok, hogy a tudás megvan, de egyszerűen egy normális bejegyzésre nem jutott idő/erő és itt jön a képbe a logout. személyesként egy gyorsteszt, félig komment formában, kevésbé szépen struktúrálva, képek nélkül, kevésbé szem előtt tartva a reportírás szabályait (struktúra, neutralitás, objektivitás a legnagyobb eltéréseket elővéve), azaz egy fél óra-óra alatt összecsapva kimegy, és a tudás tovább él.
konkrétan az első hozzászólásos csatornázások között volt bőven személyes is, pont emiatt. így visszaemlékezve a legjobb microstutter/"fps" mérés témakörű írást a logouton olvastam, ugyanígy ott volt a TRU vs TRUE, a Brocken vs Macho, egy eléggé hasznos eyefinitys cikk... fórumban a hozzászólások eltűnnek, személyesek ilyen szempontból jobbak.
a személyes logout szerintem is elfér. vannak érdekes bejegyzések, érdekes vélemények, illetve számomra a hozzászólásokkal a témák fejlődése is megérheti a figyelmet. mondom ezt úgy, hogy én is a ph!ról szoktam átkattintani a logoutra.
aztán persze vannak az értelmetlen topikok/bejegyzések, de azokat figyelmen kívül kell hagyni: általában azért születnek, mert az író figyelemre válik. ha ezt nem kapja meg, egy idő után általában taktikát vált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Linux kezdőknek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5310 2-in-1,13.3",FHD,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,TOUCH
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari. 4g modem Érintőkijelző
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Utolsó darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27% ÁFA - Garancia - (0437AB)
- Panasonic LUMIX G 25mm f/1.7 ASPH objektív
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest