- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zvezda
tag
válasz
Vakegérke #36 üzenetére
Ez sok emberre jellemző, ismerek ilyet. A csávó pár évvel ezelőttig egy szétrohadt Zastavával járt, pedig jól keres (netto 400 folott). Azt is csak azert cserélte le mert olyan állapotban volt már hogy esélye se volt leműszakiztatni. Vett helyette egy 1996-os Suzuki Swiftet
. A telefonja pedig egy már kb. darabokra hullott Samsung Galaxy Ace, amit még 2012-ben vett
. De mindennel ilyen a csávó, mondjuk legalább van már jó pár millás megtakarítása, de mikor megkérdeztem mire gyűjt akkor nem tudott válaszolni, csak hogy kellhet még sok dologra a pénz. Ő pont olyan, hogy nagyon nagy szegénységben nőtt fel, szóval egyértelműen amiatt ilyen.
-
Zvezda
tag
válasz
Vakegérke #28 üzenetére
195 centi vagyok és 90 kiló, szóval legtöbben nem akartak tettlegességet csak szájkaratéztak
. De nem vagyok agresszív ember, kiabálni is csak akkor szoktam ha már nagyon felhúzzák az agyam, az elején mindenkivel szépen beszélek, de van egy szint ahol már ideges vagyok
. Verekedni pedig eddig csak önvédelemből verekedtem (szerencsére nem sokszor volt ilyenre példa)
-
Zvezda
tag
Én pár évvel ezelőtt diákmunkaként dolgoztam strandon. Na ott is mik voltak.... Vizibicajkölcsönző: csávó elviszi a vizibicajt egy órára. Ötven perc mulva visszajön. Mondja, hogy mivel tíz perccel hamarabb hozta vissza, ezért arányosan adjak vissza a pénzből. Háromszáz forint lett volna ez, ezen állt neki velem kötekedni. Természetesen nem adtam vissza, elküldtem a halál f@szára. Másik okos ember meg elvitte a vizibicajt, egy óra múlva jön vissza, és mondja, hogy fizessem vissza a pénzt mert szarul irányítható a cucc
. Mondom, hogy akkor miért nem szólt, és vihetett volna másikat. Erre nem tudott mit mondani
. Természetesen semmi baj nem volt, csak az is megpróbált átbaszni. Volt még sok hasonló, de velem nem lehet baszakodni, mindenkit leállítottam
-
Zvezda
tag
Ismerek ilyet, de ennek az ellenkezője még idegesítőbb:
Egyik ismerősöm képes volt megvenni részletre az ájfon ikszet, rendszeresen vesz 40-50 ezer (!) körüli áron inget/nadrágot, fodrászra szintén rengeteget költ, néha elmegy valami drága étterembe és büszkén posztolja instára, hogy most épp 60 ezret hagyott ott, közben pedig egy lepusztult lakásban él ahol egy rendes bútor sincs, autója sincs és otthon általában zacskós levest eszik és kiflit magában
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest