- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doze
aktív tag
válasz
Kisgépkezelő #39 üzenetére
Szoktam olvasni kiszámolót, meg még jó pár blogot stb...nem egyöntetű a vélemény, de sokan rajtam kívül is ugy vélekednek hogy aki igazán szegénységbe nőt bele az a sok pénzel nem tud mit kezdeni, ha átlag feletti a fizuja akkor vagy holnapra nincs belőle semmi, vagy úgy tesz mintha holnap éhenhalna... de az utóbbi ritkább.. a szomorú valoság az aki aránylag gazdagabb családból jött az jobban bánik a zsetonnal... eltekintve az ujgazdag fattyaktól..
-
Doze
aktív tag
Aki dolgozott kereskedemben, annak végellátatlan sztorik vannak a fillérbaszo emberekről, nekem 10 honap tapasztalat van, barkácsáruházban...
Sokan teljesen odavannak a reklámujságért... pl egy tetotéri ablak különböző méretekben... aminek oda van irva hogy pl 40x60 29600ft... ez nagyban... majd az apróbetűs részben: yxz méret x forint... emberunk jön 6 kosárba betesz 12db tetőtéri ablakot a nagyobbak közul.. mondanom sem kell velux márka, ami nem a gagyi... lecsippentem: 2 millió 600 lesz... megrökönyöd: hát az hogy?! Mer az újságba ez cakli pakli 1 milla.. ujság elő: szájbarágósan megmutogat, hogy ez sajnos ennyi! Aduász: öt átverte ez a gechy múlti, térisék az uzemanyagát merő sokat autózott ode... áruházvezetőnek beleordotott az arcába: az meg takarodj innen, bizti őrökkel kidobatta... (egyébként még 20% kedvezményt is beajánlott)
A saját idiótaság ellen nem véd semmi
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest