- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
válasz
Depression #42 üzenetére
A mi családunkban az a mondás járja, hogy a jó kapcsolat alapja a korrekt elszámolás így mi is szépen kifizetjük egymásnak a 2 db zsemlét és a 40 Ft-os tömítést is. Nem is volt soha vita a pénzből, pedig néha milliók mentek kézfogás alapján a szűk családi körön belül.
Egyszerűen ez a fajta anyagi szemléletmód hasznára válik mindenkinek, nagyon nagyon sok problémát ki lehet vele küszöbölni ha már egészen fiatal kortól kezdve ez bele van nevelve a gyerekbe.
Nagyon sokszor megkaptam már, hogy ez nem normális, de érdekes módon főleg azok pampognak erről, hogy mennyire furcsa akiknek folyamatos vitája van a pénzen.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Depression #42 üzenetére
Aki a legolcsóbb arcszeszt veszi és úgy bánik vele, ahogy leírtam, aki sajnál pár száz Forintot egy karórára, inkább másoktól kérdezi, hogy mennyi az idő, az szerintem belefér a kategóriába.
-
sanzi89
addikt
válasz
Depression #42 üzenetére
Nem permetezzük a saját kertünkben az almát, gyakorlatilag csak olyan van ami félig hibás, kukacos, stb. Mégis sokkal jóízűbben eszem azt, miután a rossz felét kidobtam, mint a bolti almákat. Ezek ízesebbek és legalább tudom mi van bennük. Ez szerintem nem feltétlen baj...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest