- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
"Az ilyenek, mert sajnálják a pénzt, nem fizetnek még egy kört a közös programon, de ha valaki meghívja őket, gond nélkül elfogadják."
Hú, de régi történet...
Nem gazdag, átlagos figuráról van szó. Meló után beültünk a közelben lévő sörözőbe. Kértem a pultnál két korsó sört, odavittem az asztalhoz. Tracsiztunk erről, arról, elfogyott a sör. Nekem elég volt, de a kollégámnak nem, így megkérdezte: Nem iszunk még egyet? Hozzad, - mondtam, - majd elfogy valahogy. Válasza mellbe vágott: Nekem nincs pénzem. Ezzel vége is lett a sörözésnek.
Új voltam a cégnél, másnap megkérdezték a többiek, hogy mi történt. Nem állt szándékomban elmondani, de szinte szóról szóra mondták az előző nap elhangzottakat. Ők már ismerték a kollégát, nem véletlen nem mentek vele sörözni.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest