- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
Én köszönöm, hogy elolvastad.
Igen, vannak dolgok, amiket a nők egymással beszélnek meg. Azonban általános, hogy a lányok apásak, a fiúk meg inkább anyásak.
Viszlát: Biztos igazad van, én "belülről" nem látom olyan tisztán a helyzetet, mint Te. Talán már elfelejtettem más szemével látni.
-
Viszlát
addikt
Tisztában vagyok vele, hogy ez "csak" személyes bejegyzés, de én még emlékszem a kezdeteidre és sajnos meredeket zuhant azóta a színvonal. Egyre modorosabban, tudálékoskodóbban írsz. Kár.
-
greenity
senior tag
Szép történetek.
Én mindig is apás lány voltam, most is az vagyok. Mégis, ha valami bajom van, azt először anyunak mondom el...
Emellett az egész családunkat áthatja a szeretet és a bizalom és ezért hálás vagyok.
Köszönöm, hogy leírtad.
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm, hogy elolvastátok.
-
rw-ultra
tag
Nekem is Apa szedte ki a szálkákat a kezemből/lábamból.Nekem a varázsszó az volt, "ha sziszegsz, nem kapsz sört"
Persze, soha nem kaptam
4 éve a 9éves hugicámnak ment a tenyerébe a gonosz szálka.Mivel Apa akkor már nem élt (ő volt a családi szálkakiszedő), így rám hárult a hős szerep.Sziszegett, mire mondtam neki: "ha sziszegsz, nem kapsz sört"
Nem sziszegett, de pár könnycseppet elejtettünk, mert Apa jutott eszünkbe.Kaptam egy puszit és egy ölelést hugimtól, én meg megosztottam vele az utolsó sörikémet, Anya legnagyobb örömére
Köszönöm Vakegérke -
bbazs96
tag
Gyönyörű íromány. Elgondolkoztam rajta, hogy a gyermekkoromból mi maradt, ha ezt a témát nézem. Kesergés elkerülése végett inkább megtartom a dolgot magamnak.
Nagyon tetszik, én is ilyen szülő szeretnék lenni. Tettre kész, akiben megbíznak.
-
moonlight115
őstag
válasz
Earl_Muttley #1 üzenetére
Hihi...Nekem is a papám húzta ki a tüskét a talpamból, mikor kiskoromban a Balatonnál nyaraltunk. 4-5 éves lehettem. Hatalmas tüske volt!
Úgy látszik, az apák alkalmasabbak az ilyesmire.Szép történetet írtál!
Szerk. Véletlenül neked címeztem, Örl...
-
Earl_Muttley
őstag
Megkönnyeztem... Szép!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Lehettem vagy három és fél, négy éves. Ócsán cseperedtem a Pátkai családnál. Akkor nagynak tűnt a ház, meg az udvar, de...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest