Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Sajnálom, hogy csak ennyit ér egy művész.
Tessék, nézze, aki akarja.
Aki megnézte, talán megértette, hogy mi dúl a lelkemben. -
Vakegérke
félisten
-
Иван
őstag
válasz
Vakegérke
üzenetére
Én szeretek az újjal is kísérletezni. Sose tudni mi pattan ki belőle, meg hát: vak tyúk is talál szemet
Mondjuk nekem bejönnek az olyan zenék, amik népi motívumokkal vannak tarkítva, pl az ír-punkot nagyon szeretem, bejön az ír kocsmazene. Vagy például a latin zenék (Manu Chao) vagy a cigányos/szlávos (Gogol Bordello, Emir Kusturica). Érdekes módon, a magyar népzene a modernnel keverve nem nagyon jött be eddig, pedig eredeti formájukban nagyon szeretem őket. 
-
Vakegérke
félisten
Én nem azt feszegetem, hogy a gitárosok/énekesek mit alkotnak.
Arra igyekszem rámutatni, hogy van kis hazánkban valaki, aki képes arra, hogy elvarázsoljon, elbűvöljön engem, és mindazokat, akik fogékonyak vagyunk művészetére.
Valamint arra, hogy elődeink művészete nem volt hiába való.
-
Иван
őstag
Hajja, ha tudnád hány művész meg zseni veszett már el. Mi Londonban sok tube megállóban olyan gitárosokat/énekeseket meg zenészeket láttunk, akik az egész magyar zeneipart leküldenék az amatőr kategóriába (mondjuk MO-n is vannak ilyen elfelejtett tehetségek). Mondjuk tegyük hozzá, hogy ott azért kicsit más a közeg a művészetek számára.
-
r4z
nagyúr
Vakegérke, lehet, hogy nem a legjobb helyre írom ezt a két szót, de hirtelen ezt a helyet találtam neki a legalkalmasabbnak:
Isten éltessen!

Remélem az elkövetkező években is itt leszel nekünk, valamint az életed is élvezet lesz a köbön

-
Vakegérke
félisten
Utolsó kísérletem, hogy valami értékeset nyújtsak nektek.
A letöltések száma pillanatnyilag 184. Tényleg csak ennyit ér Kerékgyártó Edina művészete?
Hasonló jellegű hozzászólásom itt is olvasható.
-
Иван
őstag
Hát, jobb a mozgás koordinációja, mint a Mick Jonesnak. Az a lábmozgás, mint valami ideggörcs. A gitáros, de azért a Simonon és a Strummer se panaszkodhat, ilyen mozdulatokkal. Sztem összeszedték London leidétlenebb mozgású embereit

De mutatok, olyat, hogy a füled ketté áll. Dimitrij Anatoljevics Medvegyev, kőgazdagok buliján. Több pénzük van, mint ritmusérzékük. Hogy tud vki ilyen ratyin táncolni?

Bocs az offért. Csak a poén miatt.
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
Köszönöm, hogy elolvastátok, meghallgattátok, megnéztétek.

-
Иван
őstag
Nekem Bob Dylan nagy kedvenc, de imádom még a The Clasht is (The only band that matters
), Manu chaot is igen szeretem. meg persze sok régi klasszikust (The Doors, ledzep), de azért a maiak közt is vannak jók. Legutóbbi felfedezettem (VOLT-nak köszönhetően) az Asian Dub Foundation (bár nem annyira újak, de azért).Azért nem linkelek egyiktől se számot, mert annyi jó van nekik, hogy fölösleges elkezdeni a sort.
-
sz4blya
tag
van benne valami... megfoghatatlan
dinamika, érzékiség, de mindig eltáncol kutató tekintetem elől. nem jön közelebb, de nem is távolodik, csak húz magával
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mobil flották
- Cyberpunk 2077
- 200 megapixeles kamerával lép szintet a Moto G87
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Philips Evnia 49M2C8900L Super Ultrawide Monitor!49"/5120x1440/QD-OLED/144hz/Gsync-Freesync/Ambiglow
- RITKASÁG!!! 32GB (2x16) Crucial Ballistix 3200MHz CL16 SODIMM 2031-ig ALZA GAR!
- MSI RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 VENTUS 2X Eladó!
- Latitude 5340 27% 13.3" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG STRIX Z890-A GAMING WIFI - GARANCIA: 2028.12.16 - FirstShop
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- GAMER PC! i7-14700 / RTX 5080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk nekem bejönnek az olyan zenék, amik népi motívumokkal vannak tarkítva, pl az ír-punkot nagyon szeretem, bejön az ír kocsmazene. Vagy például a latin zenék (Manu Chao) vagy a cigányos/szlávos (Gogol Bordello, Emir Kusturica). Érdekes módon, a magyar népzene a modernnel keverve nem nagyon jött be eddig, pedig eredeti formájukban nagyon szeretem őket.