- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonlight115
őstag
Szerintem Picike8 valami ilyesmire gondolhatott:
Reményik Sándor: Ne ítélj
Istenem, add, hogy ne ítéljek -
Mit tudom én, honnan ered,
Micsoda mélységből a vétek,
Az enyém és a másoké,
Az egyesé, a népeké.
Istenem, add, hogy ne ítéljek.Istenem, add, hogy ne bíráljak:
Erényt, hibát és tévedést
Egy óriás összhangnak lássak -
A dolgok olyan bonyolultak
És végül mégis mindenek
Elhalkulnak és kisimulnak
És lábaidhoz együtt hullnak.
Mi olyan együgyűn ítélünk
S a dolgok olyan bonyolultak.Istenem, add, hogy mind halkabb legyek -
Versben, s mindennapi beszédben
Csak a szükségeset beszéljem.
De akkor szómban súly legyen s erő
S mégis egyre inkább símogatás:
Ezer kardos szónál többet tevő.
S végül ne legyek más, mint egy szelíd igen vagy nem,
De egyre inkább csak igen.
Mindenre ámen és igen.
Szelíd lepke, mely a szívek kelyhére ül.
Ámen. Igen. És a gonosztól van
Minden azonfelül.1939
-
Vakegérke
félisten
válasz
Dr. Romano #13 üzenetére
Na vazz, ez az egész csakis érted van.
-
Dr. Romano
veterán
Na vazz, kellett nekem pofáznom
Picike8
Nyomikkal? Mire is gondoltál itt pontosan, fejts ki légyszi. -
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #11 üzenetére
Hogy előttem ismert lett, az biztos.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Vakegérke #10 üzenetére
Attól még színész, legföljebb nem színművész, bár ez igen szubjektív, pl. a reklámban nem hangsúlyoz rosszul.
A Wikipédia adatlapján egyébként kiderül, hogy rögbis és színész is, kisebb televíziós szerepei voltak a reklám előtt, valamint hogy ez hozta meg neki az ismertséget.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Crystalheart #8 üzenetére
Ez nem színész, csak egy beugró muszklimanus. Fogalmam sincs, hogy milyen szerződést íratnak alá vele, de ha vakon elvállalja az öntelt bugris, buta szerepet, miközben van mit a tejbe aprítania, akkor tartok tőle, hogy neki testhezálló ez a szerep.
pgyorgy59: Nagy úr a pénz, és az én jövedelmem bizonyára zsebpénz egy ilyen kategóriájú manusnak. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy felvállalnám azt a szerepet, amelyet rábíztak, fizessenek bármennyit.
-
Crystalheart
őstag
Nem mondom, hogy tetszik a reklám, a régebbi ötletesebb volt, meg a muszklimanusos amerikai verzió tényleg lol, de ha annyi pénzt adnának érte, amennyit ennek a pasinak, lehet, én is elgondolkodnék rajta.
Az amerikai reklámbiznisz nagy pénz ám.
Az ilyen reklámoknál a színészeket hagyni kell, legföljebb a szerzője lehet rossz. Azt sem tudhatod, hogy milyen egyéb snitteket vettek föl ezekkel párhuzamosan a zöldszobában, amiket aztán kiszórtak, mert nem bizonyultak elég agyatlannak, és a színész sem tudhatta, hogy a sok ökörségből mi fog végül belekerülni az egyes reklámokba.
-
Vakegérke
félisten
Linkeltem az előző írásomat, és ott, vagyis a topicjában szóba került, hogy ez a fazon nem akárki, hanem valami híres sportoló. Mondjuk érdekli a micsodámat, hogy kicsoda, én csak azt látom, hogy adott egy önteltnek, ráadásul buta embernek bemutatott valaki, aki eladja magát. Ha nem is egy tál lencséért teszi, én biztos, hogy a helyében nem vállaltam volna ezt a szerepet.
Nem kaszált még elég pénzt sportmúltjában? Jó, nem kell mondani, én is tudom, hogy van egy olyan, hogy telhetetlenség.Crystalheart: "Semmi értelme az egésznek és direkt nincs értelme."
Annak meg mi értelme, hogy egy ember ilyen mértékben lealacsonyodik csak azért, hogy több pénze legyen? -
Crystalheart
őstag
Te még mindig nem érted, hogy ez kb. olyan, mintha Johnny Bravo hajlakkot reklámozna.
Semmi értelme az egésznek és direkt nincs értelme.
-
pgyorgy59
tag
Vajh miből derül ki hogy sportoló? Szerintem azok nem szívesen vennének részt ilyen bugyuta reklámban.
Persze ezt remélem csak.... -
Vakegérke
félisten
Mindkettőben jelen vagyok, ráadásul a szóláncban is. Egy kis magánszórakozás nekem is jár.
-
greenity
senior tag
Egyet értek az előttem szólóval
-
Picike8
aktív tag
Egérke, túl sokat foglalkozol a nyomikkal. Gyere inkább játszani az :L-be, vagy Feri történetét igazgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Szilágyi Örzsébet Levelét megirta... Ja, nem.Én róttam panaszos sorokat a blogomba. Lecsengett, kész, legfeljebb kósza...
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Autós topik
- EAFC 25
- Mobilokra/tabletekre is megjelent a Delta Force
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Eredeti játékok OFF topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Macbook Pro 14" M4 Pro 12/16 mag - 2025 gyártás, 24 GB, 1 TERA, 100% - Apple garancia, magyar (48)
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest