- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
^Clown
addikt
válasz
Psychonaut #19 üzenetére
Igen, ez jó megoldás volna, viszont nem szeretnék ebből sértődést és pletykaáradatot sem - jobb a békesség.
-
Psychonaut
veterán
-
^Clown
addikt
Nagyszerűen megfogalmaztad, hogy miért nem fogok regisztrálni egy közösségi oldalra sem - nem óhajtok több éve kihűlt "barátságokat" újra felmelegíteni és sablonbeszélgetéseket (szia mizu veled, majd összefutunk valamikor!) lefolytatni.
Akinek fontos vagyok, iwiw nélkül is megtalál...
-
talmida
Közösségépítő
válasz
Vakegérke #15 üzenetére
Sajnálom.
Mi lenne, ha mától minden nap azt ünnepelnéd, hogy egyáltalán lehetett feleséged és ameddig együtt voltatok, addig boldogságban éltetek.
Ez sem mindenkinek adatik meg.
Ne, haragudj, a helyedben lehet, hogy én még pocsékabbúl lennék, úgyhogy tudom, kibicnek könnyű..
-
Algieba
őstag
válasz
Vakegérke #13 üzenetére
A csécsi szalonna jó.
Télen különösen jól esik - a hideg idő után leülve a meleg kályha mellé - egy nagy szelet rozslángos kenyérrel és valamilyen savanyúsággal.
Reggelire füstölt kolbászt fogok enni. Vékony karikákra vágom és vajas kenyérre pakolom paradicsommal és sajttal együtt. Éljen a vidéki koszt!
-
-
talmida
Közösségépítő
Üdvözlünk itthon.
Jó étvágyat! Mi a különbség a te különleges nevű szalonnád és az átlag szalonna között? A szalonna finom, de nagyon nem egészséges, úgyhogy NAGY ÍVBEN kerülendő!!
Iwiwre nem tudok többé belépni, nem részletezem az okot, már milliószor leírtam, nem érdekes. Facebookon érintkezem a barátaimmal, remek kapcsolat-tartó oldal, napi pár perc alatt megtudom, hogy kivel mi van, kinek van öröme, bánata, 1szóval nagyon szuper! De rühellem az összes többit, Hi5 és társait. Behúzott valaki a csőbe évekkel ezelőtt, most meg hiába csinálok bármit is, mindig vannak új jelentkezők, akik barátnak jelölnek ott. De honnan tudják, hogy létezem, ha egyszer töröltem az accountomat?
Vagy ezek szerint mégsem törlődött?
-
negyedes
addikt
iwiw csak egy brazil rokon miatt van, facebook meg csak kivancsisagbol. Nem mondhatok velemeny ha meg nem probaltam.
Mindenhol le van tiltva az adataim megtekintese, egy kepem van csak fent. nem jon uzenet az oldaltol szoval engem nem zavar.
-
Vakegérke
félisten
Mint láthatod, besokalltam. Töröltem mindent.
Innentől kezdve -ha úgy tetszik- ti vagytok a családom.
Ha nem tetszik, akkor nem. Sajnálnám.Szeretek mindenkit, aki erre a világra született, és nem ártott nekem. Legyen bár rokkant, szellemileg sérült, csöves, bárki.
Tiszta lap. Új ismeretség, íródik az a lap, és a tartalomtól függ, hogy mi a véleményem az illetőről. -
Gergő_
őstag
Olyan volt osztálytárs akivel 3 évente találkozok, bejelöl...
Soha nem voltunk még baráti kapcsolatban sem a hölgyeménnyel.
nehéz lehet megérteni, de én nem szeretném megosztani a képeimet, érzéseimet a fajtájával.
Ezért inkább nem is használom és visszaigazolok szinte mindenkit, aki be mer jelölni. Szarni bele.Legyenek boldogok.
Az érzéseket és a képeket a neten szerencsére más közösségekben is meg lehet osztani. -
Peter Kiss
őstag
Engem tűzfal véd az iWiW-en.
-
psyho85
aktív tag
Nem vagyok iwiwen, fészbúkon, twitteren, nincs blogom (az ittenit töröltem, jól). Aki akar, akinek egy pöttyet is számítok, megtalál, aki nekem számít, azt én keresem meg. Többiek a levesben.
Én a maradék chilis babot tettem jobb helyre. Kedves egészségünkre. (böff)
-
szablya
aktív tag
Teljesen egyet értek, tököm kivan/volt azzal, amikor boldog-boldogtalan 'barátlistára' tett. Az ilyen közösségi oldalas dolog szvsz csak arra jó, hogy ha láttál egy jó csajt, utána kukkants
Nem hiányzik nekem az, hogy "Uj fényképek !!! Komenteljetek lécci!!4", meg hogy minden nap 10 embert visszaigazoljak
Komolyan, itt a logout, van blogom, normális moderáció, normális, sőt, intelligens, kedves emberek, értékes kapcsolatok...A fölös kapcsolatápolgatás (és ezt rengetegen a szememre vethetik), nekem sem megy. Ha havonta-kéthavonta beszélek valakivel online, az általában elég nekem. Ha IRL dumálunk egy keveset, az is kielégít. Már ha nem kebelbarát vagy jó csaj az illető.
Így
Én még csak most ebédelek
Tyúkhúsleves utána rántott pityóka (burgonya) csirkehússal
*Nem is tudtam, hogy szerveroperátor voltál. De akkor hogy kerültél gyári munkásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elegem van a zaklatásokból.Elég régóta vagyok, vagyis voltam az IWIW oldalán. Jó volt, elég volt. Többé nem vagyok...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest