- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
szablya
aktív tag
Teljesen egyet értek, tököm kivan/volt azzal, amikor boldog-boldogtalan 'barátlistára' tett. Az ilyen közösségi oldalas dolog szvsz csak arra jó, hogy ha láttál egy jó csajt, utána kukkants
Nem hiányzik nekem az, hogy "Uj fényképek !!! Komenteljetek lécci!!4", meg hogy minden nap 10 embert visszaigazoljak
Komolyan, itt a logout, van blogom, normális moderáció, normális, sőt, intelligens, kedves emberek, értékes kapcsolatok...A fölös kapcsolatápolgatás (és ezt rengetegen a szememre vethetik), nekem sem megy. Ha havonta-kéthavonta beszélek valakivel online, az általában elég nekem. Ha IRL dumálunk egy keveset, az is kielégít. Már ha nem kebelbarát vagy jó csaj az illető.
Így
Én még csak most ebédelek
Tyúkhúsleves utána rántott pityóka (burgonya) csirkehússal
*Nem is tudtam, hogy szerveroperátor voltál. De akkor hogy kerültél gyári munkásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Elegem van a zaklatásokból.Elég régóta vagyok, vagyis voltam az IWIW oldalán. Jó volt, elég volt. Többé nem vagyok...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! HP ZBook Studio G8 OLED WorkStation - i9 11900H 32GB DDR4 2TB SSD RTX 3070 8GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest