- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picike8
aktív tag
Én tegnap csináltam életemben először sajtos pogácsát. ( Telomanikus receptje alapján ) Anyu azt mondta, hogy ő is ilyeneket szokott csinálni.
Életem első sütős-főzős kajája a melegszendvics volt... 5 éves lehettem, és melegszendvics-sütőben készült.
-
Vakegérke
félisten
Vörösboros pörkölt? Nyamiii!
Ami meg a mosogatást illeti, nem a szakács dolga.Az én első kajám paprikás krumpli volt úgy 10-12 éves koromban. Suliban pár óra elmaradt, irány haza. Sokszor láttam már ahogy anyám főz, így vettem a bátorságot, és nekiláttam.
Na, kész. Drukk ezerrel.
Megjött a mostoha fater, evett, elismerően bólintott, ment dolgára. Később megjött anyám, evett, és dicsérte Karcsit, hogy milyen fincsit főzött, pedig még nem látott fakanalat a kezében.
Este elkezdték egymást dicsérni, aztán hamar kiderült, hogy egyikük sem főzött. Akkor ki?
Jóska pedig majd' elszállt a megdicsőüléstől. -
tomsics
senior tag
Hmmm kiflitésztába tekert sült virsli nagy kedvencem.
Anno én szoktam főzni,mikor nem volt otthon senki és unatkoztam.Csináltam vörös boros pörköltet bográcsban,egyszerűbb sütiket is.Persze mind recept könyvből és újságból.Ekkor voltam olyan 13-14 éves fiúcska
Egy jól sikerült horgászatot követő napon kitaláltam,hogy halászlét fogok főzni,bográcsban.Már a kezdéskor csorgott a nyálam annyira éhes voltam.Szépen neki álltam csinálni.Volt benne 4 fajta hal is.Rotyogott vagy 3 órán át.Mikor tányérra került egy falatot nem bírtam enni belőle annyira elteltem az illatokkal.De olyan rossz se lehetett,mert mind elfogyott
Nálam egy dolog van amiért nem szeretek főzni: a mosogatás
Még most 23 évesen is akkora csatateret hagyok magam után,hogy sírva nézek rá a főzés végeztével -
Picike8
aktív tag
Utólag is egészségedre!
-
Vakegérke
félisten
Azt hittem, hogy többeknek van hasonló tapasztalata. Akár úgy, hogy gyermeke rászokott a főzésre, akár úgy, hogy ő maga kapott kedvet hozzá. Szívesen olvastam volna hasonló történeteket.
-
Ez jó.
A nejem a nagymamájától leste el a főzés csínját-bínját. Ő is a tinédzser évei elején volt. Nincs párja a főztjének!
Új hozzászólás Aktív témák
lo A lányomat kiskorában egyáltalán nem érdekelte a főzőcske. Egy napon azonban Anyuci kórházba került, és én megkérdeztem...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest