Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(V) ó k u s
tag
A statisztika sajnos vagy sem felejtős. A statikus, ha akarja az egekig emelhet egy vállalkozást, hivatalt, vagy épp a földbe döngölhet.
Csak egy példa. Magyarország határán belül él mondjuk 7 millió fő. Rájuk nézve a munkanélküliség borzalmasan nagy. Viszont, ha magyarnak tekintjük a külföldön élő magyarokat, illetve azokat akik felvették a magyar állampolgárságot, akkor menten jobb a helyzet. Az más kérdés, hogy statisztikailag, látszólag...

Nem túlzás! Vannak esetek, amikor behívnak elég sokszor, majd a kapitányság Csipkerózsika álmából felébredve adja a végzést, hogy Ők innentől köszönik nem tudnak mit tenni, a bizonyítási eljárás téged terhel, mehetsz igényt érvényesíteni a bíróságra.
Ahogy már korábban volt szó róla, a vevői rétegnek körültekintőnek kell lenni. Elvégre, ha Én megakarok venni valamit, akkor az Én kötelességem arról meggyőződni, hogy az adott termék nekem jó!
Én személy szerint épp ezért szoktam ragaszkodni, hogy hozzám jöjjenek.
Egyrészt kényelmesebb és személyesebb. Másrészt nem mondjuk a Westend előtt fog az illető egy processzort tesztelni.
A (pl.) Tescoba is elmész, ha valamit szeretnél vásárolni, és nem a Tescot kéred meg, hogy hozza már neked oda valamelyik sarokra.
Csak ugye sokan kényelmesek, felületesek és rohannak! Utólag meg jajgatnak, hogyha valami nem jó. Ami valljuk meg, az esetek többségében azért nem jó, mert a vevő rohan, és fingja sincs, hogy miket kellett volna megnézni.
A piaci értékesítések során azért még mindig sokkal több pozitív kimenetelű üzlet köttetik meg úgy, hogy mindkét fél korrekten áll a dolgokhoz. Ezzel elkerülhető a későbbiek során a veszekedés és/vagy jogi eljárás, és még kismillió dolog.
Ahogy mondani szokás üzletkötés során: Társnak kell lenni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óra topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- Nikon AF-P DX Nikkor 70-300mm F4.5-6.3G ED VR
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest