Új hozzászólás Aktív témák

• (V) ó k u s

tag

válasz Ringman #7 üzenetére

A statisztika sajnos vagy sem felejtős. A statikus, ha akarja az egekig emelhet egy vállalkozást, hivatalt, vagy épp a földbe döngölhet.

Csak egy példa. Magyarország határán belül él mondjuk 7 millió fő. Rájuk nézve a munkanélküliség borzalmasan nagy. Viszont, ha magyarnak tekintjük a külföldön élő magyarokat, illetve azokat akik felvették a magyar állampolgárságot, akkor menten jobb a helyzet. Az más kérdés, hogy statisztikailag, látszólag... :U

Nem túlzás! Vannak esetek, amikor behívnak elég sokszor, majd a kapitányság Csipkerózsika álmából felébredve adja a végzést, hogy Ők innentől köszönik nem tudnak mit tenni, a bizonyítási eljárás téged terhel, mehetsz igényt érvényesíteni a bíróságra.

Ahogy már korábban volt szó róla, a vevői rétegnek körültekintőnek kell lenni. Elvégre, ha Én megakarok venni valamit, akkor az Én kötelességem arról meggyőződni, hogy az adott termék nekem jó!
    Én személy szerint épp ezért szoktam ragaszkodni, hogy hozzám jöjjenek.
    Egyrészt kényelmesebb és személyesebb. Másrészt nem mondjuk a Westend előtt fog az illető egy processzort tesztelni.
    A (pl.) Tescoba is elmész, ha valamit szeretnél vásárolni, és nem a Tescot kéred meg, hogy hozza már neked oda valamelyik sarokra. :)

Csak ugye sokan kényelmesek, felületesek és rohannak! Utólag meg jajgatnak, hogyha valami nem jó. Ami valljuk meg, az esetek többségében azért nem jó, mert a vevő rohan, és fingja sincs, hogy miket kellett volna megnézni.

A piaci értékesítések során azért még mindig sokkal több pozitív kimenetelű üzlet köttetik meg úgy, hogy mindkét fél korrekten áll a dolgokhoz. Ezzel elkerülhető a későbbiek során a veszekedés és/vagy jogi eljárás, és még kismillió dolog.

Ahogy mondani szokás üzletkötés során: Társnak kell lenni!

"Nem kérlek légy enyém örökké, mégis hozzád szól dalom, úgysem élhetünk örökké, egy percig lennék oltalom."

Új hozzászólás Aktív témák