- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
Blizzardking #70 üzenetére
Az illusztráció szó mond valamit? Nem ferdítettem. A ti elmélkedésetekből az jön le, hogy tök mindegy, hogy hogy van megoldva, káva nélkül szar. Az ujjlenyomatolvasó sebességével sincs már gond a legtöbb gyártónál. Volt ahol pedig a klasszikus is csapnivaló volt, még az utóbbi években is.
téged csak és kizárólag a kinézete érdekel
Neked nem is kell vitatkoznod, ti nyertetek, nekünk szar, akik tudjuk mit akarunk, és nem megtudjuk.
Nem csak a kinézet érdekel. A notch is ronda, mégis olyat használok.
Alapvetően nem szeretem a nagy telefonokat, de a nagyobb kijelzőt használhatóbbnak tartom. Ezért jön be a kávamentes vonal.
A jack elhagyásának semmi köze a kávamentesítéshez. i7 óta kezdték eldobálni a gyártók, mert majmolták az Apple-t. Példának ott az S10, egyik legjobb kijelzőarányú telefon és van rajta jack.
Azt meg tényleg sajnálom, hogy olyan arrogáns vagy, hogy azt hiszed te tudod nekem mire és milyen telefon kell. Jacket 4-5 éve használtam utoljára, FM rádió, Infra szenzor, értesítő LED meg egyéb borzasztó nélkülözhetetlen dolgok pedig soha nem is érdekeltek, mert nem használtam őket soha. Az meg végképp nem, hogy este 40 vagy 20 százalékon rakom töltőre. Nagyon szomorú életem lenne, ha ilyen dolgokon bosszankodnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Fujifilm X
- Peugeot, Citroën topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest