Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nozs23

addikt

válasz Blizzardking #70 üzenetére

Az illusztráció szó mond valamit? Nem ferdítettem. A ti elmélkedésetekből az jön le, hogy tök mindegy, hogy hogy van megoldva, káva nélkül szar. Az ujjlenyomatolvasó sebességével sincs már gond a legtöbb gyártónál. Volt ahol pedig a klasszikus is csapnivaló volt, még az utóbbi években is.

téged csak és kizárólag a kinézete érdekel
    Neked nem is kell vitatkoznod, ti nyertetek, nekünk szar, akik tudjuk mit akarunk, és nem megtudjuk.

Nem csak a kinézet érdekel. A notch is ronda, mégis olyat használok.
    Alapvetően nem szeretem a nagy telefonokat, de a nagyobb kijelzőt használhatóbbnak tartom. Ezért jön be a kávamentes vonal.
    A jack elhagyásának semmi köze a kávamentesítéshez. i7 óta kezdték eldobálni a gyártók, mert majmolták az Apple-t. Példának ott az S10, egyik legjobb kijelzőarányú telefon és van rajta jack.
    Azt meg tényleg sajnálom, hogy olyan arrogáns vagy, hogy azt hiszed te tudod nekem mire és milyen telefon kell. Jacket 4-5 éve használtam utoljára, FM rádió, Infra szenzor, értesítő LED meg egyéb borzasztó nélkülözhetetlen dolgok pedig soha nem is érdekeltek, mert nem használtam őket soha. Az meg végképp nem, hogy este 40 vagy 20 százalékon rakom töltőre. Nagyon szomorú életem lenne, ha ilyen dolgokon bosszankodnék. :N

Új hozzászólás Aktív témák