Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
-
LOGOUT
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
A korábban elhangzottak alapján ráálltam az 1-es csatornára és indítottam egy újabb keresést úgy, hogy átállítottam teljesre (a "gyári" Hálózatról), eredmény: 198 digitális csatorna. Ez után ismét lefuttattam egy keresést úgy hogy nem piszkáltam el, az eredmény: 202 digitális csatorna.
Úgy láttam előbbi módszerrel 6, utóbbival 8MHz-enként ugrik, hogy a közte lévőket keresi-e azt nem tudom. A korábban nevezett két csatorna egyik módszerrel sem jött be.
"Nekem még mindig nincs a Duna HD, Duna World HD, m1 HD, m2 HD négyes (tehát amik 610 MHz-en mennek)..."
Nálam nincs velük gond. Nekem is C530-am van (csak LCD) és nem lakunk messze egymástól, itt a csatorna-exportom próbáld meg importálni. De előtte azért a biztonság kedvéért csinálj te is egy exportot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános kérdésekre választ gyorsabban kaphattok a fő UPC topikban.
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest