Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
modder
aktív tag
@emvy: Igen, ebben teljesen igazad van, hogy a C++ rohadt bonyolult azért, mert többféle paradigmák találkoznak, ahogy említetted, szintaxisa is rohadt bonyolult. Ettől még egy jó nyelv persze. Szerintem minden programozási nyelvnél igaz, hogy attól, hogy valaki össze tud benne rakni egy programot valahogyan, nem biztos, hogy tud a nyelvben programozni, nem biztos, hogy ismeri a buktatóit. Mind Javánál, mind C-nél, C++-nál is van nagyon sok apróság, amit az ember úgy fog megtanulni, hogy sokat jár utána, sokat olvas, és nem úgy, hogy sokat kódol. Sőt, egyébként szerintem a C++ bonyolultabb nyelv a Javánál.
Például C++-ban is lehet baromi lassú programot írni, ha töméntelen mennyiségben használod a new operátort object poolok helyett. (Ez konkrétan Javában ki van küszöbölve, mert ott a new operátor nem system callban fog végződni)
Itt egy pdf arról, hogy "miért rossz a C++", de vigyázzatok, ehhez már kellett látni kódot: http://www.fefe.de/c++/c++-talk.pdf
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- Vadiúj garanciás Ryzen 7 5800X! Kèszleten!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest