Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Gépjármű ügyek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
őstag
> Ennek igy onmagaban nem sok ertelme van
Nyilván. Csupán összehasonlítottam korábban két adattárolásra használt lehetőséget. Mi lenne ha a vectornak csak az adattárolás funkciót venném igénybe.. Én már nem használom hacsak nem 2 KiB memóriájú MCU-ra kell programoznom.Nem sok érvük lehet azoknak akik ragaszkodnak a "jól bevált" egyszerű adattároláshoz C++-ban... és pont azért utaltam a legacy kódok tulajdonosaira. Szenved a világ a sok betörés miatt azért mert sok szoftver régi technológiákon alapszik és toldozzák foltozzák őket. Miközben az IT-s világ azt harsogja hogy java/.net/javascript mert bőven van erőforrás és milyen biztonságosan és gyorsan lehet fejleszteni. OK. De ugyanezt meglehet oldani a mostani modern c++ -os technológiákkal is kevesebb memória igénnyel és töredék indulási idővel. Tovább utalva Penge mondanivalójára .. hiába van a melóhelyemen 16GiB ramom, az igénytelenül megírt programok tetű lassan indulnak el. SSD-nélkül néha döcög egész.
(A SUN-os dolgon kívül sztem ugyanaz a véleményünk)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest