Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- tordaitibi: Chatcontrol
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
#40553216 #346 üzenetére
tomtyi, szerintem teljesen félreértetted az előző hsz.-emet, amire így reagáltál
Én pont, hogy meglepődtem azokon a tapasztalatokon, amiket leírtál (és amikhez vlevi is hozzátett még pár infót), és mindenféle irónia nélkül mondtam, hogy még inkább abba az irányba tereltetek, hogy ne akarjak Windows 8-ra váltani.Mivel olyan dolgokat írtatok le, amik nagyon gázosak. Szóval mi alapvetően egyetértettünk (tehát én is kamu előnyöknek tartom azokat, amikkel többnyire előjönnek a Metro UI védelmezői), és Ti még elmondtatok olyan dolgokat, amikkel még nem találkoztam (eddig virtuális gépen használtam csak a Windows 8-at, tehát nem napi tapasztalatom van vele), de így elmondás alapján kapásból problémásnak tartok, és 100%, hogy nagyon zavarna a napi használat során.
Remélem, így már tiszta, hogy én pont, hogy nem belédkötni akartam, hanem csak megdöbbentem azokon, amiket még pluszban hozzátettetek.Amúgy most elolvastam az ominózus hsz.-emet még egyszer, és sztem nem is tűnt belekötősnek.
De mondjuk megértem, hogy a sok gyökér komment után már lejjebb került az ingerküszöb, és olyat is elvtelen Windows 8-védelmezőnek tartottál, aki pont, hogy nem védte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest