-
LOGOUT.hu
Aktív témák
-
félisten
+1
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
7
addikt
válasz unclefucka #98 üzenetére
Én értem, hogy mit akarsz a tudomásunkra hozni, csak nem adok neked igazat.
-
unclefucka
senior tag
No comment. Nem is akarjátok érteni a lényeget.
Na, nem is piszkítok többet ilyen közösségbomlasztó hsz.-ekkel ebbe a fórumba.
Mivel úgyis ráérek(én kérek elnézést!)
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz unclefucka #92 üzenetére
Akkor rakjunk azért tisztába egy pár dolgot:
1. Nem hiszem, hogy az átlagosan napi 2(!) hsz az az állandó locsogás kategóriája.
2. Milyen hűségről beszélsz? Arról, hogy ingyen és díjmentve idejárhatsz olvasni a teszteket, felteheted a kérdéseidet, és ingyenesen adhatsz fel hirdetést?
3. Ki a hasznosabb tagja a közösségnek? Te, aki isten tudja mikor, kb. 9 éve valami miatt regisztráltál, és 214 szakmai hsz-t produkáltál, (ami átlagosan kb. 2 hetente 1), vagy az, aki fél éve itt van az oldalon, és egy topicban mondjuk nap, mint nap segít másoknak? Ha választanom kellene, hogy ki maradjon, inkább ő. Engem ezek az emberek tartottak itt az oldalon, és akkor, amikor Te éppen sehol sem voltál, ezek az aktív fórumozók segítettek, tanítottak, és oldották meg a saját szabadidejükben az én problémámat, és teszik a mai napig ezek a "szófosók".
4. Ha ellentétben más oldalakkal problémát okoz, hogy nem kaphatsz saját avatárt, akkor miért is nem más oldalakon fórumozol? Ja, hogy lehet, hogy nem ez befolyásolja egy fórum/lapcsalád minőségét?
-
7
addikt
válasz unclefucka #92 üzenetére
- A súlyozásnak megvannak a maga okai. Ezek közül az egyik legfontosabb az, hogy a tapasztalatok szerint a szakmai fórumos hozzászólások közelítenek leginkább a fórum fő vonalához, a közösségi beszélgetésben általában sok az off, a piacos egyezkedések pedig lényegében csak az üzletfelekre tartoznak.
- Az az 1750 összesített hozzászólás nem olyan kegyetlenül sok, még napi 2-3 kommenttel is kényelmesen megvan az őstag rang 800 napos korig, aki meg ennél ritkábban szól hozzá, annak úgyis ráér a személyre szabott avatar.
- Igen, itt valamilyen szinten kiváltság az egyéni arckép. Ennek az oldalnak többek között ez is egy sajátossága. Hogy miért, azt lehetne taglalni, de felesleges. Itt így van, mert a vezetőség így döntött.
- A RI/OS saját fejlesztés, aligha láthattad máshol. De ettől függetlenül az, hogy egyéb helyeken mi a szokás, nem feltétlenül jelenti azt, hogy itt is annak kell lennie.
- Én sem ma kezdtem az "ipart", de ennek jelen vitában semmi jelentősége. Rögtön azután, hogy elmondtam, átesni készülsz a ló túloldalára, leírtam azt is, hogy miért látom így.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Fücsök007 #87 üzenetére
Konkrét kritériumrendszere nincs. Van pár kitüntetett (Arcképgyáros, Ármester, KORREKTOR, PH! technikus (bár ez már igazából nem létezik)), de a többi ad-hoc jellegű.
t|-|om! nemzetközileg is kiemelkedő sporttevékenységéért kapott anno Harcművész rangot. Gradilaci esetén eléggé egyértelmű az egyéni rang eredete. Minden tiszteletem bacsisé, de nem Ő az egyetlen a PH!-n, aki tuningol, akár extrém szinten. Ami az egyéni rangot indokolja, az minden esetben a kiemelkedő egyéni teljesítmény valamilyen témában.
unclefucka: A PH! alapvetően egy szakmai oldal és fórum. Emellett van egy erős közösségi része, és egy hardverapró. De a fő sodorvonal mindig is a szakmai rész volt.
Egyébként nem kötelező a "megállás nélküli (urambocsá') locsogás". Ha az ember folyamatosan jelen van akár csak 5-6 topicban, akkor úgy is nagyon hamar összejöhet napi 10-20 szakmai hsz, hogy az mind érdemi tartalommal bír (akár nap szinten több olyan hsz-sal, amelyek mindegyike akár 700-800 karakterből is áll). Ehhez viszont az kell, hogy az ember ne legyen read only. (Persze sok hsz összejöhet abból is, hogy állandóan kérdez, és abból is, hogy állandóan válaszol a kérdésekre.) Komolyabb szakmai vitáknál nem ritka, hogy egy topicban születik több embertől fejenként ennyi érdemi hsz.
Inkább ez legyen külön kegy, minthogy pénzbe kerüljön a hsz szerkesztésének lehetősége.
"külföldi RI/OS motorral ellátott oldalon" - Ez konkrétan mi lenne?
De visszatérve az oldal jellegére: az egyéni avatar PH!-n a folyamatos szakmai munka elismerése alapvetően (vagy a még folyamatosabb közösségi munkáé). Nem értem ez miért probléma.
[ Szerkesztve ]
-
Vladi
nagyúr
Ok, ok emberek! Végül meglett. Köszi és ok!
Csak pislogok! Mikor léptem rangot? Lehet amikor kijött az f15.
il sole non sorge più ad Est!
-
unclefucka
senior tag
Alapvetően nem ezzel van a baj, hanem, hogy többen is úgy gondolják, hogy nem pálya, hogy a közösségi fórumokon és az apróhirdetésekben tett hsz.-ek ennyire le vannak húzva.
Továbbá az is piszkálja nem egy embernek a csőrét, hogy "szinte kötelező" a megállás nélküli (urambocsá') locsogás, mert különben nyista avatar.
Továbbá az is, hogy ellentétben más oldalakkal (ahogy azt előttem felszólaló kolléga említette) itt különös kegy, ha az ember saját avatart kap.
Iszonyatosan bosszantó volt látni egyszer, hogy egy külföldi RI/OS motorral ellátott oldalon mindenkinek, szó szerint mindenkinek saját avatar-ja volt.
Nem ma kezdtem az "ipart" tudom, hogy miről beszélek és szó nincs itt arról, hogy átesnék bárminek is a túloldalára.
[ Szerkesztve ]
Akkor válsz felnőtté, amikor a nálad fiatalabbak elől igyekszel eltitkolni, hogy még mindig gyerek vagy.
-
-
Fücsök007
őstag
-
hemaka
nagyúr
2367 napommal meg a bocimmal egész jó vagyok =)
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Vladi
nagyúr
gondolkodtam én is ezen. Kéne egy kicsit újabb arculat.
Olyat lehet, hogy a létező avatart kicsit feltupírozni? Van másnak is ilyen.il sole non sorge più ad Est!
-
7
addikt
válasz unclefucka #77 üzenetére
Tény, hogy egy közösségcentrikus környezetben többet ér az aktivitás és a közösségépítő jelenlét, mint a csatlakozás óta eltelt napok száma.
Azzal viszont a ló túloldalát céloztad meg, hogy kijelentetted, bakfittyet sem jelent a néma hűség -- pusztán azért, mert nem kapsz meg valamit, amit szeretnél. Ráadásul amin most vitatkozunk, az egy olyan kedvezmény, ami a ténylegesen aktív felhasználók körében nyer igazán értelmet; tehát még akkor is kevés eséllyel pályáznál rá, ha a fórumon a jelenleginél nagyobb hangsúlyt kapna a regisztrációtól számított idő.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz unclefucka #77 üzenetére
"HŰSÉG" - Nem mintha lenne az országban a PH! lapcsaláddal felérő/vetekedő honlap(csoport)... Nem egy "hülye" képért kell fórumozni. Ez ajándék, semmit több, ahogy az le is van írva.
Fücsök007:
1. Lehet, hogy nem kért.
2. Egyébiránt van neki (van/volt róla bejegyzése is, azt hiszem, csupán minimálisat szeretett volna változtatni, hogy irl önmagához dukáljon. ez sikerült is neki )
Psychonaut: Mutass már nekem egy másik kék-pulcsis srácot itt a péhán
MOD:
Sztornó, elbeszéltünk egymás mellett Én azt hittem, hogy avatarró beszélünk. Az tényleg nincs neki Ezesetben még mind tartom, hogy az 1. pont is érvényes lehet.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
Psychonaut
veterán
válasz TazLeacher #70 üzenetére
Jo kerdes, meg kell nezni, hogy a Google pontosan mire kert torveny altali vedettseget az androidos logoval kapcsolatban. Ha csak arra a kis abrara, akkor elviekben nincs akadalya. Egyebkent komolyan gondoltam, de mint lejjebb is irtam, csak a sajat gondolatmenetem ez, ami nem tukrozi a PH! allaspontjat.
-
7
addikt
válasz unclefucka #68 üzenetére
Sosem értem, hogy miért ne lehetne egy-két emberkét külön eljárásban tiszteletbeli "saját-avatar jogosulttá" tenni.
Volt már ilyenre precedens, nem is egy. Sőt, voltak már olyanok is, akik egyéni rangot kaptak. De ehhez nem elég az, hogy valaki hamarabb találta meg az oldalt (vagy gondolta úgy, hogy regisztrál rá), hanem ténylegesen alkotni kell valami kiemelkedőt, vagy tenni a közösségért.
-
MODERÁTOR
válasz TazLeacher #72 üzenetére
Jól összefoglaltad a lényeget
Nekem cca 6 évbe telt mire őstag lettem, eleinte én sem írogattam a fórumba csak olvastam.PowerBuldog: 600 nap volt
[ Szerkesztve ]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
TazLeacher
nagyúr
Ha úgysem írsz a fórumba rendszeresen, akkor meg minek az egyéni avatár...pont a a lényege, hogy színesebbé tegye az itt lévőket, kapjanak egy külön kis személyiséget. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki csak olvasni jár ide, az kevesebbet érne, de az nem folytat aktív közösségi életet, így neki tök mind1. Ezek a képek arra szolgálnak, hogy megismerjenek...az, hogy 3 naponta bedobsz valahova 1 hsz-t, attól nem fognak megismerni, sem képpel, sem kép nélkül. Értem én, hogy szebben mutat az adatlapon, de pont a közösségi aktivitást díjazzák. Gondolj bele milyen jó lenne a fórum, ha mindenki csak olvasni járna fel..."Én már 4 éve regisztráltam, de csak olvasok"...és? A Fórum attól lesz "élő", hogy az emberek hozzászólnak, nem attól, hogy mindenki olvassa.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Psychonaut #25 üzenetére
Ezt most ugye nem gondoltad komolyan, csak vicc volt, ugye?...
Tehát úgy gondolod, hogyha az NEM az Android logo-ja, akkor nyugodtan csinálhatok egy céget ezzel a logo-val?
-
unclefucka
senior tag
Én idősebb vagyok nálad is
És még mindig tag...
Sosem értem, hogy miért ne lehetne egy-két emberkét külön eljárásban tiszteletbeli "saját-avatar jogosulttá" tenni.
Én pl. örülnék neki, mert nem fogok csak azért mindenféle okoskodásokat írogatni, csakhogy kaphassak saját avatart.
Továbbá a közösségi hsz.-ek nem érnek paripa-pikulát sem, pedig az is PH! (vagy mi).Ez van...
-
hoffman_
nagyúr
(nekem az is új, hogy ez a lehetőség nem működött )
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
TazLeacher
nagyúr
Pedig pont az a lényege. Ugyanis, ha megvan a 600 nap, akkor belehúz az illető, mert már "csak" a rang hiányzik. Ha mindez mondjuk 1.500 nap lenne, nem kellene belehúzni, hiszen ha aktívan fórumozol, 1.500 nap alatt simán meg lenne az őstagság. Persze az 1.500 nap túlzás, mert akkor alig lennének egyéni képesek, remélem e lényeg átjött...
-
törölt tag
600 nap után már PH! nagyúr lehet az ember, 850 nappal már PH! félisten. Őstag ranghoz 270 nap. Szóval semmit nem jelentene, hogy őstag helyett PH! addikt lenne az elvárás. ~3x annyi időt kell eltölteni itt, mint amennyi a szükséges ranghoz kell. Ezzel a hűséget jutalmazzuk, nem a szófosást, ugyanis az időtényező van szigorítva.
-
föccer
nagyúr
Erre lett kitalálva, hogy az off topikokban/blogout-ban, logoutban a hozzászólások 0,25 szorzóval vannak elszámolva a ranggal kapcsolatos hozzászólás számításnál.
Üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
-
MODERÁTOR
Nagyon drasztikus változást nem látok a szabályokban (a 800 napos regidőt kivéve). Lesz meló bőven
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
FireKeeper
nagyúr
háh fent vagyok a fejlécben, de jó
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Jim-Y
veterán
válasz #65675776 #55 üzenetére
Ez igaz, de sajnos a +200 nap sem, viszont a szófosók jellemzően -legalábbis szerintem- nem szakmai topikokban "fossák a szót" hanem logouton, egyéb helyen, ezért a nagyobb rang lehet, hogy jobban megfogná őket.
megj: nyílván szakmai topicban is lehet szemetelni, de szerintem ezekből előbb kiutálják az ilyeneket, mint a logoutról ...
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Pedig azért vagyunk egy páran
És jelentem én is ott vagyok a fejlécben Nem kapok ezért még egy PH!s kulcstartót, vagy valamit?
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
kNG
senior tag
Köszönjük az írást, nagyon hasznos. Sajnos nekem még jóval odébb van az egyéni avatar kérvényezése a rangom miatt (napok már bőven leteltek)!
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Воланд
titán
válasz banhammer #49 üzenetére
Persze, elég sokan vannak itt akik "végleges" ban után is újra regisztrálhattak.
Mondjuk a feltételek között szereplő kitiltás szerintem a temp banra vonatkozik, újraregelt felhasználó szvsz nem fog kapni egyéni arcképet. Bár ki tudja.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok, ha ki lett tolva 800 napra a limit, akkor az őstag rangot miért nem toltátok ki eggyel magasabbra? Szerintem az jobban megszűrné a kérvényezők listáját, mint a 800 nap, és értelme is több lenne
imhoszerény véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
Kitiltás után vissza lehet könyörögni magunkat a PH-ra?
Mi a fene...
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Воланд
titán
Nem csak baromságokkal lehet teleírni a fórumot. Mint már említettem, ez egy szakmai fórum, ahol vannak szakmai témák, ahol a kevésbé hozzáértők kérnek segítséget (plusz ott vannak az it-s hírek, ahol ki lehet fejteni az adott cikkel kapcsolatos véleményt, lehet vitatkozni, persze kulturált keretek között). Na ezekben a fórumokban lehet válaszolni a kérdésekre (már ha tudod a választ, értesz az adott területhez) és ennyi. Nem kell hsz-t gyűjtögetni, nem kell +1-et írni minden hír alá, lehet értelmesen is fórumozni.
Az, hogy te itt vagy és olvasod, hogy mások mit írnak, esetleg néha-néha hozzászólsz valamihez, még nem tesz a közösség aktív tagjává. Az egyéni arckép pedig azoknak jár akik ennek a közösségnek az aktív (és nem passzív, read-only) tagjai.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kenwood3
addikt
Úgy látszik , hogy nehéz volt megérteni a szabályokat [link]
Mi az az ekezet dragasag??
-
Plebi
senior tag
Szerinted a hozzászólás szám azt jelenti, hogy mennyi ideig és milyen gyakran vagyok fenn? Állandóan olvasom az oldalt, állandóan olvasom a fórumot és hozzá is szólok, de azért mert reggeltől estig nem írom tele a fórumot attól még jólesik egy saját kép. Ha annyi számot mutatna az, hogy nem írtam tele baromságokkal a topicokat mivel olvasok és az 1hsz sem tabu, meg nem vagyok lusta, akkor már rég a legmagasabb rangom lenne.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
jerry311
nagyúr
nincs vita arról, hogy "XY miért kapta meg, pedig ...". Tessék elfogadni és arra törekedni, hogy értelmes, konstruktív hozzászólásokkal váljunk hasznos tagjaivá a fórumnak;
Na, itt fejeztem be én az egyéni arckép reszelgetést, mert azt éreztem bármit is csinálok vele, az illetékes elvtárs egyéni ellenszenve miatt, sohasem lesz elfogadva. Nem, nem velem volt baja (remélem), hanem azzal a rajzfilm figurával, ami képen van. Ezt abból gondolom, hogy többen bepróbálkoztak vele, de sehogy sem volt jó. Olyan indokkal lett elutasítva, ami alapján több már elfogadott arcképnek sem lenne helye az oldalon.
Hogy ezzel mit lehet kezdeni? Semmit, mert nincs vita. Ezt meg is érteném, ha nem egyéni vélemény, hanem objektív szempontok alapján történne az elbírálás.
-
Stukker1987
senior tag
Köszönjük
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Воланд
titán
Miért, egy szakmai fórumon minek kellene számítania? Valaki beregisztrál, majd évekig be se jelentkezik, tehát nem aktív tagja a közösségnek, de attól még neki jár az egyéni avatar, mert már x ideje "tag"?
-
Plebi
senior tag
válasz Angel1981 #35 üzenetére
Mióta a piaci és közösségi hozzászólás nem ér annyit mint a fórumos hozzászólás, azóta sokakat visszaminősítettek és megfosztották őket rangjuktól.
Gigabyte B450 Aorus Pro; Ryzen 5 3600; 16GB DDR4 3200 HyperX Predator, Sapphire Pulse 6600, SSD-k+HDD; NZXT H510 Elite; CM Silent Pro M2 620W; NZXT X62 Kraken; Dell 2311H; XSX; PS5
-
Psychonaut
veterán
válasz Angel1981 #35 üzenetére
Meg regebbi kovetelmenyrendszer alapjan kaptak kepet.
SymbianOS: tippem szerint a ceglogok a vedettseguk miatt tilosak, igy egy tancolo zold robot (ami bar az Android robot is lehet) mar belefer, hiszen az konkretan ugy, abban a formaban nincs levedve. Persze ez csak az en gondolatmenetem.
[ Szerkesztve ]
-
Plebi
senior tag
Én is kezdtem neki örülni, de úgy néz ki hiába, sajna itt a hozzászólás szám ami számít más nem...
-
Angel1981
veterán
Hehehe - egészen 1 héttel ezelőttig csak 600 nap volt a követelmény, most meg már 800, pedig már számoltam vele, hogy nyár végén kérvényezem...
Egyébként jó, hogy kitolták az időkövetelményt.
Egyébként ha minimum őstag rang kell, akkor hogyhogy látni nagy ritkán fanatikus rangban lévőket egyéni arcképpel? -
SenorGrande
senior tag
Remek hír, köszönet.
Még egy évtized, elérem az őstag rangot, és lesz is egyéni arcképem.
(Mert nem vagyok egy "bőbeszédű" alak.)Apropó, mondjuk a következő játéknál lehetne kisorsolni mondjuk egy egyéni avatart azok között, akik még nem jogosultak. Vagy ez hülye ötlet?
Nem tagadom, ez a hsz is azért született, mert így már egyel kevesebb kell.
(#5) BiP:
Nekem tegnapelőtt kellett mindenhova újból bejelentkeznem. Csodálkoztam is.[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Próbáltam, de nem szabadott, felismerik, márka stb... Mert a zöld izét nem ismerik. aham!
Psychonaut! Bakker ha tudom, hogy ebben a formában szabad akkor ma az az enyém, én erről nem tudtam, kicsit más mégis ugyan azt sem szabad, úgy tudtam.
Minden a vélemény megvan és soha nem fog megváltozni az egészről!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Mert eddig nem volt egyéni avatarkérés? Miről maradtam le?
“All nothings are not equal.”
-
7
addikt
Kérdés:
A képtárhelynél hogyhogy nem a fórum saját képfeltöltője a preferált, hanem az ImageShack?
-
Psychonaut
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Psychonaut #20 üzenetére
Aminek ugyebar nincs arca, de legalabb ceglogo (marmint a Symbian logoja).
Az első még probléma lehet, a másodikat kritizálni nem lenne túl korrekt egy Android avatár mellett, ami pontosan ugyan olyan céglogó.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Aminek ugyebar nincs arca, de legalabb ceglogo (marmint a Symbian logoja).
SZERK: DemonDani: a Genius logo a hazai kepviseletnek a PH!-s "arckepe". Cegek megkaphatjak a sajat logojukat, ha kivannak tamogatast nyujtani Prohardveren a felhasznaloknak.
SZERK2: Kerdes: Regebben volt olyan, hogy a kesz arckepen egyszer meg lehetett kisebb modositast kerni (tehat az alap maradt ugyanaz). Ez a lehetoseg megmaradt, vagy eltunt a ket evente uj arckep lehetosege miatt?
[ Szerkesztve ]
-
Realradical
őstag
Hmm, még 258 hsz. A képet már ki is néztem.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
DemonDani
addikt
amúgy a kicsi díszítősor ahol a sok logó van egymás mellett, miért tartalmazza a Genius márka logóját?? ilyenre nincs valami szabály?
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
Daffchy
őstag
Ááá pedig már kezdtem megörülni amikor a 800 napot olvastam (1012nél járok), de csak nagy ritkán írok hozzászólást (186 )...
Mostanában aktivizáltam magam fórumozás terén, egyszer csak összejön...
[ Szerkesztve ]
-
Megcsillant az -om! Hogy is volt az android avatar? Én le lettem hurrogva (meg is értettem no problem), nem sokra rá soron kívül magkapta XYZ, igaz kicsit más a külalak, de ki nem ismeri fel?
Nem kell válaszolni! Csak tudattam a rendszerrel nem hibátlan és van X és Y ember.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Chaser
legenda
Örülj neki hogy nem 2-re. Én gondoskodtam róla, hogy a következő 50 évben ne kelljen a tisztelt bíróságnak mérlegelnie az ügyemben öreg vagyok én már ilyenekhez, neked meg kitartás, ha 1 évig nem fórumozol jó esélyed van rá hogy nem tudnak belekötni semmibe
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
oriic
HÁZIGAZDA
Pedig reménykedtem hogy kaphatok én is, semmi gond nem volt eddig velem. Na mindegy majd két hónap múlva talán...
Live-Die-Respawn
-
Chaser
legenda
Ki nem jogosult egyéni arcképet kérni?
1.Chaser nick
De legalább a "rendes" 800 napjukat elért fórumozók örülhetnek mi baj volt a 600-zal 1ébként?_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
BiP
nagyúr
Nagy királyság. Elvileg nekem is lehet.
(amúgy volt most valami módosítás tegnap a beléptetésben? Az összes böngészőm újra jelszót kért.)[ Szerkesztve ]
-
kenwood3
addikt
Jó hír, de nem nekem mert 1 ideig biztos nem kaphatok még
Mi az az ekezet dragasag??
-
koshmar
addikt
Jó hír! (azoknak, akik kérhetnek ).
Nem baj, már csak 545 nap, és én is kérhetek.
Remélhetőleg.kenwood3: Egy olyan jó másfél évig még én sem.
[ Szerkesztve ]
Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
Findzs
addikt
Köszönjük szépen hogy újra elérhető ez a lehetőség is
Máris kutatok valami kép után, csak először meggyőződöm róla, hogy kaphatok."Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Külpolitika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- További aktív témák...