Keresés

Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

válasz unclefucka #92 üzenetére

Akkor rakjunk azért tisztába egy pár dolgot:

1. Nem hiszem, hogy az átlagosan napi 2(!) hsz az az állandó locsogás kategóriája.

2. Milyen hűségről beszélsz? Arról, hogy ingyen és díjmentve idejárhatsz olvasni a teszteket, felteheted a kérdéseidet, és ingyenesen adhatsz fel hirdetést?

3. Ki a hasznosabb tagja a közösségnek? Te, aki isten tudja mikor, kb. 9 éve valami miatt regisztráltál, és 214 szakmai hsz-t produkáltál, (ami átlagosan kb. 2 hetente 1), vagy az, aki fél éve itt van az oldalon, és egy topicban mondjuk nap, mint nap segít másoknak? Ha választanom kellene, hogy ki maradjon, inkább ő. Engem ezek az emberek tartottak itt az oldalon, és akkor, amikor Te éppen sehol sem voltál, ezek az aktív fórumozók segítettek, tanítottak, és oldották meg a saját szabadidejükben az én problémámat, és teszik a mai napig ezek a "szófosók".

4. Ha ellentétben más oldalakkal problémát okoz, hogy nem kaphatsz saját avatárt, akkor miért is nem más oldalakon fórumozol? Ja, hogy lehet, hogy nem ez befolyásolja egy fórum/lapcsalád minőségét?

• 7

addikt

válasz unclefucka #92 üzenetére

- A súlyozásnak megvannak a maga okai. Ezek közül az egyik legfontosabb az, hogy a tapasztalatok szerint a szakmai fórumos hozzászólások közelítenek leginkább a fórum fő vonalához, a közösségi beszélgetésben általában sok az off, a piacos egyezkedések pedig lényegében csak az üzletfelekre tartoznak.

- Az az 1750 összesített hozzászólás nem olyan kegyetlenül sok, még napi 2-3 kommenttel is kényelmesen megvan az őstag rang 800 napos korig, aki meg ennél ritkábban szól hozzá, annak úgyis ráér a személyre szabott avatar.

- Igen, itt valamilyen szinten kiváltság az egyéni arckép. Ennek az oldalnak többek között ez is egy sajátossága. Hogy miért, azt lehetne taglalni, de felesleges. Itt így van, mert a vezetőség így döntött.

- A RI/OS saját fejlesztés, aligha láthattad máshol. De ettől függetlenül az, hogy egyéb helyeken mi a szokás, nem feltétlenül jelenti azt, hogy itt is annak kell lennie.

- Én sem ma kezdtem az "ipart", de ennek jelen vitában semmi jelentősége. Rögtön azután, hogy elmondtam, átesni készülsz a ló túloldalára, leírtam azt is, hogy miért látom így.

[ Szerkesztve ]

Aktív témák