- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
Én csak egyet szeretnék, hogy a BF4-et tegyék rendbe. A többi nem érdekel. A Steam is elmehet e fenébe! Annó ott is egységes árak voltak $-ban. Most meg nem. Persze a sok Steam imádónak ez nem számít.
-
Z10N
veterán
-
terratech
csendes tag
Nekem hasonlóan rossz a véleményem az EA cégről. Pár hónapja vásároltam meg a Battlefield Bad Company 2 nevű játékukat. Nem volt nagy összeg, 5000 Ft, de volt olyan hétvége, hogy nem tudtam vele játszani mert egész egyszerűen nem működött az EA Online. Vannak napok, amikor "csak" 20-30 percig nem lehet bejelentkezni, de ha valakinek (mint nekem) ekkor lenne éppen ideje kicsit játszani akkor megszívta. Ezért fizettem.
-
wwenigma
Jómunkásember
Betoltam magyar EA face oldalra a cikk linkjét, hát nem letörölték a piszkok?

-
Narxis
nagyúr
-
banhammer
veterán
-
robyeger
addikt
-
KBB
tag
-
AkosAkos
aktív tag
Én sem vagyok oda az EA-ért, de ez az első hely azért túlzás (főleg másodjára)! A szavazók nagy része játékos, ennyi...
-
VIC20
őstag
-
raper
senior tag
-
sh4d0w
félisten
-
Spectrum
aktív tag
Ezt mások is így gondolják

-
Trevize1987
aktív tag
-
Cythyel
senior tag
-
robyeger
addikt
-
Cythyel
senior tag
EA-s Origin rekordokat döntöget felhasználói szám szintjén? Max a saját rekordját tudja döntögetni, fényévekkel le van maradva Steam mögött. Árbevétele lehet hogy rekordszintű, de az űbermagas árai miatt...
-
Tikakukac
titán
Amit művel az EA meg is érdemlik.
-
Mr.Csizmás
titán
negativ rekord is rekord

-
Béééla
őstag
Könnyen beszél az EA, amíg a következő videó TELJESEN helytálló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG UltraGear 27GP850-B IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Macbook Magsafe 2 60W Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest