Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Huawei Mate 10 kókányolás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Csak széljegyzetként megemlítem a "Bioszarozás" és hasonlók mellé, hogy én egy Biostar A68N-5600-at használok műhelygépnek most már több, mint két éve (azóta szerintem ki sem volt kapcsolva csak áramszünet esetén pihenhetett
) és teljesen meg vagyok vele elégedve. Tavaly vettem két másik hasonló lapot használtan memóriákkal együtt valami 20.000 Ft-ért a kettőt (ezeknek nem tudom a pontos típusát, mert nem magamnak építettem őket, de ezek is műhelygépek lettek) és ezek is tökéletesen működnek azóta is.Túl izmos feladatokat mondjuk nem kap nálam a gép a műhelyben, de erről megy mind a három CNC gépem (marógép, lézer garavírozó, 3d nyomtató) vezérlése és a legtöbb gépi kód előállítása (a tervezésre van egy komolyabb gépem), valamint a kötelező "műhelyzene" és netezés is. Igazából egy ilyen kis lap tökéletesen ellátja egy ilyesmi célú gép feladatait, főleg ha épp bagóért rá tud nyúlni az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Vicces képek
- Arc Raiders
- Automata kávégépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
) és teljesen meg vagyok vele elégedve. Tavaly vettem két másik hasonló lapot használtan memóriákkal együtt valami 20.000 Ft-ért a kettőt (ezeknek nem tudom a pontos típusát, mert nem magamnak építettem őket, de ezek is műhelygépek lettek) és ezek is tökéletesen működnek azóta is.