Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
fotomop
csendes tag
Azért egy jó izmos fotós napot nem bír ki 1 akksi sajna... Ezért kell mindenképp tartalék... Több napos túráról még akkor nem is beszéltünk, ahol ugye nem biztos, hogy mindig van lehetőség tölteni. Szóval én 3 akksival járok, de még így is volt, mikor bajban voltam...
A kis szappandobozosok pedig vígan nyomták 1 szett ceruzaelemmel...Mondjuk össze lehetne bütykölni 5 ceruzaelem sorosan kötésével (7,5V) egy vészesetre haználható áramforrást.
A specifikációban szerintem azt akarták írni, hogy az újabb masina már kevésbé eszi az energiát.
-
fotomop
csendes tag
Nekem is s100Fs van. Nem nagyon látok különbséget, sőt, inkább kicsit gyengébb ez a S200EXR
- a ccd icipicit kisebb: 1/1,5 helyett 1/1,6
-28 nagylato helyett csak 30
- ugy lattam, mintha nem lehetne kihajtani az LCD kijelzot...
- nem tud XD-t- az akksi valoban jo lenne, ha többet birna, mert az s100Fs ben hamar lemerul...
es egy vagyon volt 3 tartalek akksit venni...Amugy varom en is a tovabbi velemenyeket!!
Én nemrég beleejtettem a gépet a folyóba, most várom a szervíz árajánlatát, és félek, hogy sok lesz a tisztítás, objektív csere... Viszont már annyira lement az s100Fs ára, hogy lehet, hogy érdemesebb lenne újat venni. És gondolkodom, hogy akkor már S200EXR-t vennék. De nem látok benne annyi többletet, az s100Fs-hez képest...
Vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest