Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Akkor ne használd
Nem is használom, csak a kipróbálás szintjén. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogalmazhatom meg róla a véleményemet. Nem kell velem egyetérteni, de személyeskedni sem kéne.
Ha elfogasz egy jó tanácsot, használod élvezettel a PC-det és nem fujjolsz mindenre, ami nem mekeg.
Ha észrevetted volna, nem "mindenre fújolok", csak kifejtettem azon véleményemet, miszerint a Chrome egy átlagos böngésző, mely kizárólag a hatalmas marketing által volt képes betörni a piacra, ugyanakkor semmi olyat nem nyújt, ami miatt én leváltanám az általam évek óta használt Operát vagy Safarit. Sajnálom, ha ezzel a kijelentésemmel leromboltam a lelki szentélyedet, melyben egy pidesztálon ott állt a Google-logó és Eric Shmidt arcképe. (Nem én kezdtem személyeskedni!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest