Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

zolee5016
őstag
válasz

jones965

üzenetére
						Hmmm
nem igen értem mi szükség van a kiemelésre....
Az biztos,hogy amikor elszakad valaki egy gyári kiépítéstől,és egyedivé alakítja a házat,az figyemet érdemel.De ebben én nem látok akkora durranást.
Az,hogy létezik olyan "jelenség " mint a hendikep egyenesen elkeserítő....minden mod,vagy átalakítás,más személyiség,más stílus.
Személy szerint nagyon örültem,a tavalyi Veletech eredménynek...
Amit Csabi,Te,meg Ger-man,Andrew csináltatok..abszolút tükrözte és megadta az egész verseny szintjét hangulatát DE befért egy Voland féle custom munka (ezt egyenesen pozitív értelembe tessék érteni) is a helyezettek közé.Innen tisztán látszik,legalább nálunk nincs semmiféle "jobbkézszabály"..
- Amúgy nem értem valahol az aggodalmadat....gondolom a Crysis mod-dal neveztél.....amit abba gépbe belelapátoltál..mint HW,tudás,kinézet szintjén....
 ...én csak megelégedéssel dőlnék hátra a helyedben..ez a mod a közelében sincsen...... - 

- 

válasz

jones965

üzenetére
						áá ez még tökéletes a hoz képest mikor megvettem 2001ben életem első plexis házát. Havernak nem volt pénze megoldotta házilag
 Segítségére volt a véső és a kalapács. Következő 10-12fős lanon büszkén mutogatta, hogy már neki is van ablak a házán. Igaz a hullámpala egyenes volt a hoz a lemezhez képest 
 - 

viperabácsi
addikt
válasz

jones965

üzenetére
						Hát uram ez (nem seggnyalás) meg sem közelíti az itt fel-fel bukkanó emberek " alkotásait ".Nem értem miért kell ezt kiemelni egy ilyen szintű megmérettetésen.Ez símán befér a házi barkács topikba , és ott ujjongva tapsolnánk a megoldásain.Ezt úgy írom , hogy tőlem sem áll távol a modding.

Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
 - Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - RTX támogatással érkezik a Directive 8020
 - Milyen alaplapot vegyek?
 - Milyen processzort vegyek?
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - Kuponkunyeráló
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Gaming notebook topik
 - További aktív témák...

- Gainward Phoenix 3080 10G golden sample
 - Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
 - HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799
 - Honor 400 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 94% Akkumulátor
 - RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

...én csak megelégedéssel dőlnék hátra a helyedben..ez a mod a közelében sincsen......

Segítségére volt a véső és a kalapács. Következő 10-12fős lanon büszkén mutogatta, hogy már neki is van ablak a házán. Igaz a hullámpala egyenes volt a hoz a lemezhez képest 

Majd a gitt megoldja