Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Drizzt01
üzenetére
Nem de index égőm van. Ez mindig változik ezért érdekes. Mivel nem tudok maratni meg stb és nem vagyok olyan ügyes mint pl. te és eszközökben is eléggé elvagyok maradva, nekem marad a legózás. De az igen jól megy van itt fantázia
Ha meglátok valami kis műanyag darabot rögtön tudom kell e a modba. -
-
-
-
-
-
-
Szükségem lenne csőhajlítóra amivel 5mm átmérőjű csöveket lehet hajlítani. Ha létezik ilyen akkor mi a neve

-
-
Meg kellene kérdezni
-
Hogy mi van a fényképekkel.
-
válasz
GumisPeter
üzenetére
Maradjunk annyiban, Hogy a tutti fruttinál semi sem tutibb!
-
válasz
GumisPeter
üzenetére
Ja azt nem îrta oda. Lehet tejért.

-
válasz
Ramses07
üzenetére
Erre volt képes a kamerám
Zenét meg már rég megcsináltam egy játék videóhoz nem akartam tuctuc lopott zenét. Majd jövőre csinálok jobbat. De asszony megígérte, hogy vesz nekem egy jobb kamerát ami normális.
Szerencsére nem említette, hogy harmadik macskáért
Ma hajnali négykor azért még szarrá bombáztam a következő predátort.. Bár nem tudom mi lesz belőle mert a gatyám is ráment erre és a mai napig nyögöm 
De nem szedem szét a mostanit az tuti. -
Akinek még van képe ne tartsa magában! ÉS Ramses még egyszer elnézést kérek a koppintásért

-
válasz
spanglee001
üzenetére
Köszönöm akkor tényleg be kell szereznem egy jó fényképezőt

-
Köszönöm a részvételt! És örülök azoknak akikkel még nem találkoztam nagyon jó közösség ez! Jövőre megint találkozunk.
3 kedvenc dumám van:
1: 2db kb 10 éves kisgyerek megáll a gépem előtt és aztmondja egyik a másiknak:
-Tudod mire hasonlít ez?
-Nem.
-Mintha most készülne megsemmisíteni a világot.2.jones965 Szépen néz ki ez élőben! (Hasba bökés) Már csak normális fényképeket kellene tudni felrakni.
3. Megint 2db kisgyerek: A fából készült kék ledes gép. Mi ez mosógép

-
-
-
Az lenne a kérdésem, hogy ha valakinek útba esek 15.-ker Neptun utca, nem tudna felvenni szombaton? Persze nem ingyen! De inkább egy versenytárshoz társúlnék be mint taxizni, vagy bkv.
-
Köszönöm! Rommá szedtem a gépet bár semmi kedvem nem volt hozzá de a 3. macskát ki kellett szedni a radikból és a ventik közül
Meg befejezni amire eddig lusta voltam. Azt sajnálom hogy a phobya piros lötyim inkább kék meg pink mint piros.Kamerát tuti viszek mert videót nem sokat találtam a versenyekről eddig.
Gondolom az áram ellátás komolyabb mint a 2009es mth-n mert az egy vicc volt az elején
2perces sötétségek. -
Mekkora asztalok lesznek kb a versenyen? És hányra kell ott lenni?
-
Szép meglepi lett a hazaérés a melóból
Viszek díszt az asztalra. Pedig reménykedtem, hogy lesz 2nap filmezni
De így be kell fejezni amit elkezdtem 
-
Én megyek a predatorral. Már elküldtem csak nem kaptam választ, hogy meg is érkezett. Szállítást még nem tudom majd meglátjuk mert szép kis dög

-
-
válasz
jones965
üzenetére
áá ez még tökéletes a hoz képest mikor megvettem 2001ben életem első plexis házát. Havernak nem volt pénze megoldotta házilag
Segítségére volt a véső és a kalapács. Következő 10-12fős lanon büszkén mutogatta, hogy már neki is van ablak a házán. Igaz a hullámpala egyenes volt a hoz a lemezhez képest 
-
Akkor kezdjek gyártani egy történeti sorrendes képes bejegyzést, vagy jó a videós is ami van?

-
Akkor én jobban állok 1év és egy január elsejei 13órás szerelés után össze raktam

Bár még van mit tenni, De lusta vagyok most. Még azt sem tudom, ha mehetek bár kétlem hogy nem akkor hogy cipelem ki van vagy 30kiló és megfogni se lehet
-
Ez a körömlakkal való csavarfestés barbár! Amellett hogy beszívok, ha keveset festek rá olyan mintha rohadna a csavar nagyon barbár!

-
válasz
Ramses07
üzenetére
Már vettem fekete körömlakkot csak megint szét kéne bombázni, és nagyon nincs hozzá kedvem. Tartály meg még úgy sincsen. (Bár van itthon 5db, de egyik sem felel meg. Nekem 4 slotos kell és amik vannak 4 slotosak azok 2mm-el rövidebbek. Ez a 2mm meg nagyon látszik a tetején ahol le megy a csati.
Meg vettem egy pumpa vezérlőt is ultra mini cucc. Azt is fel kéne fúrni, szerezni hozzá egy hifi gombot.
Rendesen meguntam mostanában és kockulok.

-
1m led szalagot ha rákötöm a venti vezérlőre szerintetek akkor tudom szabályozni? Szerintem okés de hátha nem.
-
Egy olyan kérdésem lenne csak ezen gondolkoztam ma, hogy mi számít pontosan casecon-nak mert ha pl csinálok egy vázat és telepakolom csomó olyan dologgal amit házakból vágtam ki és a kész eredmény is háznak néz ki az már casemod nem?
-
válasz
spanglee001
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular 41mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Éjfélkor nekiálltam festeni 

Ha meglátok valami kis műanyag darabot rögtön tudom kell e a modba.

Ennyit legózni, rendesen fáj már a fejem a sok agyalástól.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-