- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LosBlancosRM
őstag
Mix4 tükrében ez is elég cinkes.
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
ForRedGlory #20 üzenetére
Ő csak odáig lát, hogy Samsung. Ha bármi negatívat írsz, ugrik. Szerintem ha odaürítenének az asztalra és rádobnának egy Samsung matricát, azt is éljenezné.
Én is most kaptam meg az emailt, hogy adnak AJÁNDÉKBA TÖLTŐT
Besírtam.
-
LosBlancosRM
őstag
Mi a jó a koncepcióban? Telefonnak nagy, tabletnek kicsi, sérülékeny, gagyi hatást kelt a "kráter"... Nagyon gyerek cipőben jár ez, még mindig tech demó. Vagizni jó, másra -szerintem- nem nagyon.
Kíváncsi vagyok, hogy merre indul el a Samsung a rossz eladási mutatók után(ez a teló már "rég" betervezett volt)... Van egy sejtésem, hogy nem a rossz irányba. Nokiáról is azt hitték, hogy nem tud beleállni a földbe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest