- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Na szóval. A telefon nagyon jó, nem bántam meg a vásárlást, azonban közel sem hibátlan.
Az összeszerelés minősége elsőosztályú, nagyon finoman és feszesen záródik. Engem a súlya nem zavar, érezni, hogy van benne anyag. Szerintem utcahosszal a zöld színű a legszebb. Az előlapon az első napon még zavart a képarány (832 x 2268), de gyorsan szokható. A megjelenítésnél hiányzik azért az a néhány pixel:
A fő képernyőn lévő hajlás ahogy sejtettem természetes fénynél engem zavar, mert össze-vissza törik a fény rajta. Szerencse, hogy leginkább házon belül nyomkodom. A kijelző nem tudom mennyire erős, de szerintem képtelenség benne kárt tenni S-Pennel vagy ujjal, ha az ember nem akar bele direkt lövészárkot szántani.
Ez a kijelző alá dugott kamera szokható, a mindennapi használatban észre sem veszi az ember, hogy nem tökéletesen láthatatlan. A hátlapi kamera finoman szólva sen tökéletes, nem is értem. Elvárná az ember, hogy ne egy fapados kamerát kapjon. Már a kijelzőn látszódik, hogy vérszegény az egész produktum. Persze, aki ilyen telefont vesz, az nem a kamera miatt teszi, így engem sem zavar. Később majd teszek be képeket, mert ma elég sokat fotóztam.
Kötöttem rá 2 év biztosítást a SES-ben, de már bánom. Rohadt drága (1 év 65k, 2 év 130k, 3 év 195k) és ugy nem lemondható. Lehet elállok az egésztől 14 napon belül és megveszem újra biztosítás nélkül.A koncepció az volt, hogy féltem a belső kijelzőtől, de ahogy fentebb írtam, nagyon jó minőségű. Egyébként belül is van rajta védőfólia, de nem érdemes leszedni, mert nem azért van rajta. Első bekapcsoláskor a telefon fel is hívja rá a figyelmet. Azt mondta a Samsungos gyerek, hogy a szervizben lehet kérni rá cserét, de árat nem mondott. Ez így azért elég jól hangzik.
A két hangszóró nagyon szépen és hangosan szól, nekem tökéletesen megfelel.Talá a legnagyobb negatívum a kamera mellett, az bizony az üzemidő. Már elsőre is sejtettem, hogy 4400 mAh sok dologra nem lesz elég, be is jött. Kb 4 órát bír ki, ráadásul nyugalmi állapotban is túlságosan merül. Gondolom majd javulni fog a frissítésekkel, de nincs meg az az érzés, ami az S21 Ultránál volt, mely szerint le sem lehe meríteni 1 nap alatt.
A rendszer általános sebessége kiváló. Kicsit tartottam, hogy kinyitva, kétszer annyi pixelen mit fog produkálni, de tökéletes.
Egyébként, szerintem simán előrendelhető telefon leadás nélkül is, és megkapod a 35k kedvezményt. Én egy régi szar Nokiát vittem, a gyerek mondta, hogy le sem kell adnom. Beírt egy kedvezménykódot és ennyi volt.Gondolom nem éri meg a Samsungnak 20 éves telefonnal foglalkozni. Megértem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egérpad topik
- Napelem
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Filmvilág
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest