Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
B.Tamas
csendes tag
én is vacilláltam a dolgon anno... de mivel nézek néha filmet a 17" meggyőzött... meg ha jol tudom a hűtés szerkezetének felépítéseben is van különbség.. míg a 620x egy hűtőcsatornás és a vga hője rámegy a procira, addig a 720x ben más az elrendezés...
amugy kóklerkedtem egy tesztet össze anno:
http://prohardver.hu/tema/msi_notebook_kerdes_ek/hsz_10349-10349.html
a képek túl nagyok hogy beférjenek, de ha a forrásukat tekinted meg a lényeget láthatod...
szívesen -
B.Tamas
csendes tag
válasz
vodkaboy22
üzenetére
Azt jó ha tudod, hacsak nincsenek kapcsolataid, akkor ha noteszt, vagy bármit rendelsz külföldről (unión kívülről), akkor az adóköteles lesz. Értsd a megrendelt összegre rájön még 20%, költség, ami nem a termék árának 20%-a, hanem az egész csomagé (tehát laptop + szállítás + biztosítás + stb ) . Amúgy az újabb laptopokon pl nekem a GX720X-en van HDMI kimenet, és 5.1 is dugható rá. Nézd meg a gyártó weblapját, hogy mi van rajta. ;)
-
B.Tamas
csendes tag
melegedés is hibajelenség, mert rövidülhet az élettartama... csak a szervizesek is egyék meg. Viszont ha köcsögösködnek akkor honapokat is rajta ulhetnek tesztelés cimszoval. Ha atveszik szervizre mindenképp ragaszkodj ahhoz hogy adjanak rola papirt hogy mikor es miert vették át és mikkora lesznek kész vele
-
B.Tamas
csendes tag
tesztem a másik MSI topicban 80 fokot is alig érte el a 9600 as kari a GX720X ben
-
B.Tamas
csendes tag
ki akartam probalni mindenképp a win 7et. asztalin vistat hasznalok. amugy nem vagyok csalodott a win 7el sem... nincs semmi benne amit ne lehetne helyrehozni kis registrybuveszkedessel

egy aprósag.. hibernacio/sleep utan a wifi disable marad es nem tudom enablezni csak restarttal... vagy driver vagy win7 gebasz... nemtudom de igazabol nem zavaro
-
B.Tamas
csendes tag
en kb 2 hete vettem gx720x et es meg vagyok elegedve vele 3dmarkban kb 5400 pontot domborit. ami miattp icit szivok az a win7 x64 amit feltettem rá, de ez legyen az én keresztem ;) amugy teljesen meg vagyok vele elégedve eddig...
egyetlen kivétel, nem találtam hozzá PH-s tesztet és képernyőkalibrációs profilt

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest