Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
saen
veterán
Köszönöm, gyorsan át is futottam.
Először is ez nem ugyanaz a monitor (HvsQ), de mivel majdnem ugyanaz a nevük, ezért lehet csak felszereltségben (Display port) térnek el.
A véleményem nem változott a monitorról, képminőségben bár tényleg javulnak a TN-ek, azért ez nem IPS szint. Mivel a legtöbb monitor használható 75hz-n, hiába 60hz-s, ezért sok létjogosultsága szerintem nincs. Én továbbra is azt mondom, hogy a 60hz IPS jobb vétel, vagy ha kell a magas frissítés akkor érdemes 144hz-ig elmenni.
Ettől függetlenül kellően olcsón még akár lehet jó választás, az árat még nem ismerjük. -
Sinesol
veterán
Neztem rola tesztet, egesz jo kis monitor ez.
A szokas 6bit+frc helyett 8 bites panelt hasznal, 1ms a lag, a szinei, feketeszintje, a hattervilagitas homogenitasa mind nagyon jó. Na es minden, dragabb gamer modellekre jellemző extra featuret is megkapott.
Budget gamer monitornak egesz jo valasztas lehet.
-
sb
veterán
Csak 60Hz
Nem lenne rossz amúgy egy alacsonyról induló, mondjuk 24-75Hz freesync monitor sem IPS mellett. Lenne normális 24p (vagy 72 ugye), nincs képtörés, játékhoz is mégiscsak jobb a 75 mint a 60... átlagusernek ez pont annyi pozitívum amiért megérné és nincs szükséges 144Hz-re. De ha már átlagos igények akkor ebbe az IPS panel is beletartozik.Szerintem nem véletlen amúgy, hogy nem létezik ilyen (sem).
-
-FreaK-
veterán
Elég sokat, igen.
Pont ez a ráadás még a dologban, hogy az alsó árkategória (50e Ft) legtöbbet ajánlott monitora az ASUS VZ249H ami IPS és 60Hz (OC 75 talán?)
Szóval ha így nézzük, akkor Freesync pluszt jelent, ez esetben, a TN panel pedig mínuszt, ezt így ha egálnak vesszük, akkor 50ért még érthető lehet, de valszeg több lesz
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
-FreaK-
veterán
Utóbbi.
Nem értem ezt a monitort eleve. Vagyis az ártól függ. Max. 45e Ft körül lehetne értelme (de nem annyi lesz)
Mert 50ért már IPS-t kapni 60Hz-el. Ha nagyobb képfrissítés kell játék miatt, akkor a 75Hz nem nagy előrelépés és több más IPS is tudja (lehet hogy csak overclockolva). Akkor már a 144Hz-nek lenne értelme. Szóval TN panellel vagy legyen olcsón ilyen, vagy legyen drágábban 144Hz, de ez így a két szék közé a "padlóla le".Azt lehet hogy tévedek és tök olcsó lesz, de a (kicsit) magasabb frissítés és a Freesync nem azt mutatja, hogy a legolcsóbb kategóriában fog versenyezni.
[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
A TN panel a freeSync miatt kell, vagy csak olcsójánoskodnak?
KisDre.artstation.com
-
Dr. Bubó
tag
Mettől indul a fresync? ?-75Hz
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Delta Force (2024)
- World of Tanks - MMO
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OTP Bank topic
- NieR: Automata - Túl a 9 millión
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest