Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
félisten
"Viszont felmerült az a kérdés (mivel a bűvös 3-as számot emlegettek), hogy mi lesz az olyan hirdetésekkel, ahol pl. több terméket árulnak? Akkor csak 1 termék maradhat a hirdetésben?"
Ezt én nem tudhatom, de mivel még erről semmi infó nincs, ezért talán kissé elhamarkodott úgy kezelni mintha már negatív irányban eldöntött lenne a kérdés.
"Illetve az sincs tisztázva (nem úgy mint eddig), hogy mi/mennyi számít majd üzletszerűnek!"
Gondolom a 3 hirdetés feletti x időintervallumon belül.
Szemét alatt az igénytelen módon összetákolt non-informatív hirdetésekre gondolok, és nem egy 486-os alaplapra vagy egy 1000 forintos rack-re. Úgy látom eléggé szélsőségesen pesszimistán látod ezt az egészet.
"Deficites a dolog? Ha nem lenne apró, akkor sosem növi ki magát ez a lapcsalád azzá ami! Azért ezt illene nem elfelejteni..."
Az egyik viszi a másikat! Azaz kár nélkül nincs haszon!!!
Kevesebb aprózás = kevesebb linkelés, és keresgélés = kevesebb kattintás a tesztek, boltok linkjeire = kisebb nézettség = Kevesebb bevétel!!!Nekem nincsenek adataim ahhoz, hogy ezt ilyen biztosan és határozottan ki merjem jelenteni. Jó neked hogy te ezzel nem így vagy.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest