Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beastars
tag
Szépnek szép. Drágának elég drága, elég fapados, szóval minden adott hogy sikeres legyen

-
Badboys
őstag
-
joey04
titán
hát ez még így is csak butus óra.
-
janos68
aktív tag
Van akit ez nem érdekel, ahogy engem sem.Tökéletesen megvagyok nélküle.Ha lenne rajta,az sem zavarna,kivéve ha elkezdene szarakodni a rendszer,mert eddig nem csinálta.
-
-
rubitomi
csendes tag
Ha jól gondolom, akkor amennyire megy i bigyókkal, annyira megy a g bigyókkal is. Nekem egyébként továbbra is a külleme tetszik és nem is nagyon van a piacon ennyire szép ketyere. Természetesen szerintem!
A kötelezőt hozza, szól ha csörög a telefonom, vagy éppen meg akarnék halni. Fitneszhez tuti nem ilyet vennék. Hát így. -
t72killer
titán
válasz
Light Yagami
üzenetére
Mondjuk lehet vele telefonálni, és tud pár alapdolgot. De ilyen áron már pl kéne bele EKG a ledes cucc helyett/mellett.
-
pusszycat
nagyúr
Sokan szeretnek a telefonjukhoz márkában hozzá illőt választani. De ki vesz már huaweit?
-
Light Yagami
tag
Szerintem inkább normális okosóra funkciókat kéne beépíteni, mint pl. hogy rá tudjon csatlakozni edzőtermekben a gépekre. Ilyen funkciókra is csak az Apple Watch képes. Jeleneleg még mindig egy mezei karóra a Huawei Watch, drágán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- új Apple Watch Series 11 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok Apple 1 év garancia
- új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év Apple garancia
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkBook Intel Core i9-14900HX, 32GB, 1TB, RTX 4060(8GB) IPS 60Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A kötelezőt hozza, szól ha csörög a telefonom, vagy éppen meg akarnék halni. Fitneszhez tuti nem ilyet vennék. Hát így.