- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Petii
csendes tag
Üdv újra!
Beszereztem egy ilyen fekete cuccost. Minden lépésről lépésre megcsináltam, a firmware rajta is van, minden működik nagyszerűen, viszont dmt-vel nem tudom elérni a modemet. Ezt a hibát írja: Error: Connection establishment failed. Modem not found. IP/DNS unreachable.
Az ip beállításokat is megcsináltam a hálókártyán, minden lépést, mégse...
Valakinek valami ötlete esetleg?
Köszönöm!
-
F_Petii
csendes tag
Köszi szépen a segítséget!
Igazából egy 15 megás T-ről lenne szó, de már amikor megkötöttük mondták, hogy a 15-ből, csak 10 lesz. Ami nekem nem lenne gond, de legalább az a 10 lenne stabil....
Csináltam még egy képet, hátha ebből többet ki tudsz hámozni.
Modemet akkor melyiket javaslod? A 360R T1-et, vagy inkább a 321B-t? Egy modem akkor megoldana mindent? Úgy értem akkor mással, pl. hálózattal, vezetékekkel, zajjal, nincs is gond? Vagy az még nem látható előre? Köszi!
-
F_Petii
csendes tag
Sziasztok! Igaz nem tartozik szervesen ide a téma, mert még a régi, szürke 360R-em van, de ha van egy kis időtök vetnétek esetleg egy pillantást erre? Nem annyira értek hozzá, de nekem úgy tűnik, hogy valahol valami eléggé bezavar a jelembe, vagy rosszul gondolom? Esetleg valami tippet tudnátok adni, hogy mit és hogyan érdemes megpróbálnom? Vagy esetleg érdemes lenne beneveznem egy új 360R-re? (csak hogy a témához is kapcsolódjon kicsit
) Előre is köszönöm, és bocsi az offért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest