- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
feka001 #2166 üzenetére
Na akkor kezdjük:
1. Ezzel a modemmel nem lehetsz online mivel a linkelt képek tanúsűga szerint egyértelműen nincs kapcsolat. Még ha az alapadatokat nem is írja ki, de a kapcsolat státusza Idle, ami két dolgot jelez: vagy nincs bedugva a modembe a vezeték, netán a szűrő analóg ágára csatlakozik a modem, vagy rossz annex-re van állítva. Ha valóban működne a modem akkor "connected" vagy "showtime" lenne a felirat az Idle helyett.
2. Itt maga a DSL kapcsolat nem épül fel, tehát először állítsd annex b módba, all modulations allowed, majd lap alján Save és utána az Admin menüpontban restart. Vársz legalább 3-4 percet. Ha utána ugyanazt látod a nyitólapon mint eddig (nincsenek alapadatok, és a kapcsolat státusaz Idle), akkor átrakod Annex A-ra, mentés, újraindítás a fent leírt módszerrel, és újabb 4-5 percig vársz majd nézed az alapadatokat. Ha továbbra is semmi, akkor:
1. Kábelezési hiba van, nincs bedugva, szűrő hibásan van felrakva, szakadás van stb.
2. Nem aktív a szolgáltatás a központi oldalon.Nekem elhiheted, én írtam a szoftvert.
Dchard
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dark Souls sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Doctor Who (2005)
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Napelem
- Google Pixel topik
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged