- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
tarmonster #3751 üzenetére
Nincs véletlenül vonali adataid a 15M-es vonaladról?
-
Kommy
veterán
Lehetséges azt valahogy megtudni, hogy a nálam levő vonal túlvégén van e VDSL2 kapcsolati lehetőség.
Ugye most egy pirelli hgw van adsl2-n, de gondolkodnák a netmania csomag lecserélésén de csak úgy lenne értelme, ha legalább a feltöltés nőhezne, de gondolom ahhoz kellene a VDSL kapcsolat. A jelenlegi vonal paramáterei. Mert ugye drágább az új csomag mint a mostani, de ha nem lenne előrelépéss akkor nem eröltetném. Még a letöltés annyira nem is zavar, hogy csak 10mbit, de a feltötlés egy kcsiit kevés.
Kép 1
Kép 2 -
Kommy
veterán
Igazából azért akartam már múltkor is a d-link-et használni, mert közben észrevettem, hogy szakad a net ekkor a hgw-ben az adsl adatoknál a noise margin 0 volt, majd visszatért az addigi értékre.
kép a hgw adsl oldaláról, ezt most csináltam róla, hogy mik látszódnának, amúgy az ott írt adatok megegyeznek a d-link-el, wi-fi ki van kapcsolva benne mert úgy használhatatlan, viszont eddig a hgw építette fel a pppoe kapcsolatot. -
Kommy
veterán
Előzmény: [link]
Sajnos vissza kellet raknom a szar hgw-t múlt héten pár napra, de most 4.-e reggel óta minden nap kétszer nézem az adatokat és mentem. Még lejjebb ment a szinkron sebességem most már csak 7612 (ennyi volt akkor is mielőtt visszaraktam a hgw-t)
snr 130%-ra állítva, és ekkor bekapcsoltam az i24-et is.
Jelenlegi adatok: [link]
-
Kommy
veterán
Nálunk az S az 2450-be kerül
az M pedig 4690-bekét év hűséggel csak ugye erre rájön még a telefon ami 1150 FT
Tehtá 3600 és 5840Ft-ra jön ki pontosan a csomag ami már azért sok, és bőven elég a 10Mbit-es letöltés (nekem az 5 is leég volt), feltöltés lehetne nagyobb, de többet meg nem nagyon akarok fizetni.
Ráadásul míg nem jelentkezek be addig elérhető az M csomag is, de váltani már nem tudok rá bejelentkezés után. Sőt szomszédunk volt benn neki eddig családija volt és nem engedték neki M csomagra váltani, csak S-re. Sőt most már semmilyet nem tudnak
-
Kommy
veterán
Nem nyúltam semmihez. Csak felraktam a firmware-t és beállítottam az adsl-t.
20-asra nem akarok váltani mert nem érne annyit jelenleg 3600Ft-ot fizetek a 10-esért a 20-as meg lenne 6000Ft és az azért sok, hogy a feltöltés nőjön csak.
Ráadásul ugya azért vettem a modemet, mert közben szakadt a net és ezt akarom majd kideríteni, de csak akkor tudom, ha senki nincs itthon, nem akarok senkit megfosztani a nettől.
Amúgy egy Pirelli hgw-van használatban, a voip telefon miatt. (igaz használva nincs a telefon), tehát lehet majd marad a D-Link modem a hgw helyett.
Majd csinálok hosszab tesztet is, ami furcsa, hogy láttam az UP-nál 8x-es snr-t is, ami szerintem nem normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon RX 7700-as VGA-val gyarapította kínálatát az ASRock
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyaralás topik
- Próba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest