Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- potyautas: Másik küldetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingadam
csendes tag
Sziasztok!
Ma lemértem az átadási pontnál a vonalam és hát az értékek jobbak lettek de max töltésnél szakad így is 1-2szer 2-3 óra alatt. Azt vettem észre mióta próbálom a hibát megoldani hogy a dchard firmware modem uptime és dsl uptime majdnem azonos volt és volt 150-200 óra is a héten úgy hogy a a win kirakta az újratárcsázást és addig nem ment a net. Ma is direkt megnéztem a szakadás után és a dsl uptime nem nullázódott de az újratárcsázást kiírta és a böngészés torrent sem ment ez firmware hiba?
A screenshotok:
modem az eredeti helyén:
[link]
[link]
[link]
modem az átadási pontnál:
[link]
[link]
[link]üdv, Adam
-
kingadam
csendes tag
Érdekes azt hallani, hogy mennyi kellően hozzá nem értő ember dolgozik egy ekkora cégnél is akkor bele sem merek gondolni kik dolgoznak a kisebbeknél...
Mindenképpen a következő az átadási pontnál lévő teszt lesz a héten valamikor ha lesz időm megcsinálom és megírom a tapasztalataim.
A DSLAM-ról jutott eszembe, hogy annak azért nagy valószínűsége nincs szerintem mert kb egy éve teljesen meghalt a net akkor hívtam szerelőt aki rögtön modemcserével próbálkozott de azzal sem szinkrinizált be végül a központba visszament és átkötött egy másik portra ami után jó lett. De a szakadás előtte és utána is jelentkezett szóval 2 hibás portnak elég kicsi a valószínűsége.
Jó lenne ha tényleng sikerülne rájönni mi okozza bár azért szántam ilyen későn el magam, hogy utána járjak mi okozhatja mert elég random, hogy mikor szakad pl ha nem megy torrent akkor csak nagyon ritkán van szakadás
Ja még valami az miért van hogy nálam van egy pár olyan vivő amit nem én tiltottam ki és mégis úgy látszik hogy nincsenek használatban. Nézegettem a forumban a grafikonokat és ilyet nem nagyon láttam senkinél.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen monitort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövő év elején végre befut a Cairn című hegymászós játék
- sziku69: Szólánc.
- Linux haladóknak
- Asztalos klub
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus CM 500W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest