Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• dchard

veterán

válasz Doky586 #3585 üzenetére

Ez egy grafikon, nem pedig hiteles mérés. Rajzolni pedig én is tudok. Mivel a grafikon vélhető bemenetéül szolgáló adatsorról semmit nem tudunk (se a mért adatokat, sem a módszertant, sem semmit), ezért fordítsuk meg a dolgot: mondj nekem egyetlen olyan a technológia működésén alapuló érvet, aminek a következtében egyáltalán elvi síkon előfordulhat az, hogy a VDSL2 ugyanolyan körülmények között lassabb mint az ADSL2+. Kíváncsian várom. Az is beszédes hogy ha keres az ember, egyetlen olyan adatsort vagy grafikont sem talál ezen kívül, ahol az ADSL2+ bárhol is gyorsabb lenne a VDSL2-nél. Mindezt ráadásul úgy, hogy a VDSL2 installációk nagy része kisebb adásteljesítménnyel megy, mint a korábbi ADSL2+ kiépítések...

Legközelebb nem moralizálok ígérem. Sokan azt hiszik, hogy a pH! annyira kiüresedett az utóbbi években, hogy itt legfeljebb csak a technológiát félig meddig ismerő fazonokkal lehet találkozni. Aztán amikor belefutnak abba az egy-kettőbe akik nem a wikipédiáról ismerik az adott technológiát, meg vannak lepve. A bizonyítási kényszer egyébként sem az én oldalamon van: nem én állítottam hogy szarabb lehet a VDSL2, hanem te, hát lássuk akkor a bizonyítékokat, ami != egy darab színes grafikonnal.

Dchard

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés