- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJMDJM
tag
Most adtam be én is az igényt VDSL-re, azért is tévedtem ide erre a fórumra újfent, mert nem értem, hogy miért megy ez ilyen nehezen. Miért nem akarják adni a VDSL-t, nekem is azt mondták a T-pontban, hogy csak adsl mehet, de tudom, hogy van VDSL, a T oldalalán is fent van. A cégünk T-s kapcsolattartója is megerősítette, hogy van rá lehetőség a címemen. Mivel nem hagytam magam lerázni a T-pontos hölgy által, ezért felhívott vmi műszakos kollégát és Ő is megerősítette, hogy van VDSL, de lehet csak a 20/1 megy. Ez a T-nek új bekötés lenne, kvázi új ügyfél lennék nekik, mert a meglévő ADSL (ami Inveteles T területen) mellé szeretnék még egy vonalat. Ami miatt billentyűzetet ragadtam, azaz, hogy nem értem, hogy miért kell erőlködnünk, nekünk bizonygatnunk, hogy van lehetőség rá, adjátok és fizetünk érte nem is keveset. Nem eladó a termék, vagy gondok vannak vele és ezért nem akarják adni? Vagy dolgozni nem akarnak vagy mint régen vkit korrumpálni kellene és máris olajozottan működne a dolog? Ha erre tudtok válaszolni, szívesen veszem, mert tényleg kíváncsi vagyok, nem lovaltam bele magam, ha nem jön össze, hát nem jön össze, csak nem értem, hogy minek reklámoznak orrvérzésig, de ha ügyfél jelentkezik, akkor ez miért tűnik úgy, mintha nyűg lenne nekik. Vagy csak rosszul látok vmit? Bocs, megszaladt.
Technikai kérdés, kb. 650 m-re vagyok a DSLAM-tól, van esély a 30Mbit-re? Igazság szerint a magasabb feltöltés kellene, ha ez 20/5 lenne is maximálisan elégedett lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest