- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Imilenni: Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.K.F.
csendes tag
A Speedport W 724V-hez lehet egyáltalán telnet-tel vagy ssh-val csatlakozni?
Mert ha nem (a netes hozzászólásokból úgy gyanítom, hogy nem), akkor szerintem reménytelen, hogy a DSLstats-al infót nyerj ki belőle. A webfelületére tudsz egyáltalán kapcsolódni és be is tudsz lépni? A doksija szerint ([link]) viszont tud SNMP-t az eszköz (140. oldal a doksiban), így maximum azt tudom elképzelni, hogy ha ismeri az eszköz a VDSL2-LINE-MIB-et ([link]), akkor valahogy SNMP-vel lehetne adatokat kinyerni belőle, az alábbi MIB-ágak biztatónak tűnnek:
-
N2O999
tag
Igaz, az eszemben sem volt, hogy mostanában már ilyet osztogatnak, nekem még szerencsére a ZTE van, azzal működik.
Sajnos nem tudom mi ketyeg a Speedport burkolata alatt, lehet hogy működőképessé lehetne tenni azzal is, bár sok esélyt nem látok rá.Ha már itt vagyok, kérdezném hogy késő délután, este környékén mi okozhat ekkora zajt? Sok IPTV-s?
Délelőtt
Este
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Energiaital topic
- BestBuy topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Gombászkönyvek egyben
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest