- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J.K.F.
csendes tag
A Speedport W 724V-hez lehet egyáltalán telnet-tel vagy ssh-val csatlakozni?
Mert ha nem (a netes hozzászólásokból úgy gyanítom, hogy nem), akkor szerintem reménytelen, hogy a DSLstats-al infót nyerj ki belőle. A webfelületére tudsz egyáltalán kapcsolódni és be is tudsz lépni? A doksija szerint ([link]) viszont tud SNMP-t az eszköz (140. oldal a doksiban), így maximum azt tudom elképzelni, hogy ha ismeri az eszköz a VDSL2-LINE-MIB-et ([link]), akkor valahogy SNMP-vel lehetne adatokat kinyerni belőle, az alábbi MIB-ágak biztatónak tűnnek:
-
N2O999
tag
Igaz, az eszemben sem volt, hogy mostanában már ilyet osztogatnak, nekem még szerencsére a ZTE van, azzal működik.
Sajnos nem tudom mi ketyeg a Speedport burkolata alatt, lehet hogy működőképessé lehetne tenni azzal is, bár sok esélyt nem látok rá.Ha már itt vagyok, kérdezném hogy késő délután, este környékén mi okozhat ekkora zajt? Sok IPTV-s?
Délelőtt
Este
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell notebook topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby rádiós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Óvodások homokozója
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- További aktív témák...
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Precision M6600 i7-2720QM I 8GB I 500SSHD I 17,3" FHD I Quadro I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest