- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz
hyperspace #22 üzenetére
Az meg olcsobb lett, igaz nem sokat innovaltak rajta...
-
törölt tag
válasz
hyperspace #8 üzenetére
Ez természetesen igaz. Csak rámutattam, hogy kissé túl vannak lőve az árak. Nem, mintha más nagy márkák minőségi tabletjei olyan olcsók volnának... Nekem speciel nem jön be a tablet. Volt, több is, de a kezdeti lelkesedés hamar elmúlt. Zavarnak az erőltetett mobil nézetek, hogy gyakran váltani kellett teljes nézetre, pedig az összes mai hordozható eszköz, beleértve a telefonokat is, mint rendelkezik akkora felbontással, hogy ne okozzon gondot a normál nézet. Továbbá a virtuális billentyűt sosem bírtam megszokni, külső billentyűvel pedig mégis mi a különbség egy 12"-es noti és egy tablet között? Főleg ha a noti is touchscreen. Ios-re vagy a droidra kiadott játékok sosem érdekeltek, amik viszont igen, az mind PC only. De ez szubjektív. Böngészni, egyéb egyszerű tartalomfogyasztásra többnyire az ősi X201-et használom tabletként, vagy a telefont, minden másra ott a laptop.
De én is ismerek jó néhány embert, akinek csak mobilja és valamilyen tabletje van, remekül el vannak velük, nincs hiányérzetük. De akkor is drága az iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- iPad Air - 16 GB
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest