- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dedicted
tag
válasz
#24845312 #16 üzenetére
a memória gyártónál . [link]..mostan hírtelen ezt leltem meg ˝ Frequently Asked Questions
Featured Questions ˝ résznél ,
Why is my new DDR3 memory not working in my computer even though it matches the same specifications as my old memory?It may be due to chip density, especially if you have an older DDR3 based system. Your system may require 2Gbit (Gigabit) density DRAM chips and the memory you have installed uses 4Gbit density chips, which are not compatible. Not to be confused with the term Gigabyte, which refers to memory capacity, DRAM chip manufacturers are no longer producing 2Gbit chips. Therefore we're unable to manufacture compatible modules.
FAQ: KTM-073115-DTN-01 -
Dedicted
tag
Ezeknél adhatnának még részletesebb leírást,mert egy alaplapgyártónál belefutottam olyan kérdés/válasz hiba orvoslásba ahol olyan paramétert neveztek még meg kritérium ként amit se az alapgyártó nem specifikált se a memória gyártó a még forgalomban lévő ddr3-asokkal 1600-al ,szörnyű .Sokszor felmerül a kérdés hogy meddig bizhat az ember vakon azokban ahol csak a bevétel motiválja az eladókat és nem a korrekt teszt ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest