Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
válasz
DeltaPower #7 üzenetére
Végre valakinek eszébe jutott az áthelyezhető i/o panel
Lehet én vagyok maradi, de valakinek már előfordult, hogy egy meglévő házánál problémát okozott, hogy eredetileg fent voltak a csatik, majd lekerültek, illetve fordítva?
Nekem a világ életben a földön voltak a házaim, és az egy szem (mai napig szolgáló) öreg Chieftec házamból okulva direkt olyat vettem később, aminek fent vannak a csatlakozói.
Szóval szigorúan szvsz ez is olyan "feature", ami egy nem létező problémára jelent megoldást. Ha fenti kell, fenti csatisat veszel, ha lenti kell, akkor olyat veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó RM750x tápegység !
- Thermaltake Commander MS-1 Snow Edition
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest