- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
Azért annyira nem kell dicsérni a MIUI-t, mivel akinek volt már az úgy is tudja vannak hibái akármelyik romot is rakja fel, nem rosszak, de már rég nem kiemelkedők, mint ano. A ramot is eszi rendesen, tudom a többi is, de ez! A testre szabhatósága ami neked pont jó, meg ugye mindenkinek is, na az előtt le a kalappal, de vannak azért ennél flottabb rendszerek is.
-
margithid
veterán
Én igazából a magyar nyelv miatt fogom a developert használni, igaz stabilban is van rá megoldás.
Teszek egy próbát a developerrel, ha nem jön be akkor meg átnyergelek stabilra, de mondom mégegyszer nekem mindenki azt mondta, hogy a developert ajánlja. Igy merem megkockáztatni én is
Remélem nemsokára a magyar nyelv is bekerül majd a stabilba alapból! -
30z.Samu
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest