- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
Tényleg az egyik legfigyelemreméltóbb készülék hardverileg, de semmiben sem lesz jobb, mint egy FHD Snapi 801 páros. Persze, elmondhatod h 500 ppi, csak látni nem fogod. Én nem tartom okos ötletnek a QHD felbontást. Hiába fejlődik a SoC a végtelenségbe, ha a felbontás visszahúzza. Értem én, h egyesek próbálnak értelmet keresni az ekkora képpont sűrűségben, de felesleges, mert nincs. Mikor kijött a HD, teljesen jó volt mindenre. Ugye nőtt a kijelző közben, és jött a FHD, aminek a ppi értéke 5-5,5"ig nemhogy 100%, hanem 200%os, mert mindenre elegendő (talán enyhén fogalmaztam). Értem én, h fejlődni kell, de akkor miért nem próbálnak meg tényleg a gyorsaságra menni?? Csak képzeljünk el egy FHD-S805ös kombót. Meg se kottyan neki ez a felbontás, így még az üzemidő is sokkal jobb, és gyorsabb is a telefon, és Antutu betyárok is tudják verni. A felbontás növeléssel csak áll az egész, nem halad se az üzemidő felfelé, se a haszna pozitív irányba
Szerk: h egy kis Apple is legyen. Bevallom, először reménykedtem, h nem a híresztelt dizájnnal fog kijönni, de azzal jött. Egyedül a hátlap az, ami szúrja a szemem, az előlap ok, meg a lekerekített oldalkeret. Viszont a felbontás növelése egyértelműen a Samsung érdeme. Ő kezdte el, utánuk indult meg mindenki, aztán felzárkózott a pici alma is. Viszont szánalmas, h alig fejlesztenek rajta vmit. Retina HD??? WTF? 1 giga ram??? Miért nem tudnak haladni már erről éve? Elég? Oké, droidra is elég a 2, mégis van 3, és lesz 4, mert a fejlődés ezt diktálja. Szánalmas, h még mindig 1 giga rammal szúrják ki az ember szemét. A kamerával nincs bajom, mert ez a 8 MP mindenre elég. Viszont az akksi a piciben megint csak szánni való, ahogy az OIS is. Akkora bakik vannak már itt, h egyszerűen....
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest